притисни ентер »

Тече рокот за изработка предлог решение за усогласување на режимите на заштита во Охридскиот регион
Тече рокот за изработка предлог решение за усогласување на режимите на заштита во Охридскиот регион

Тече рокот за изработка предлог решение за усогласување на режимите на заштита во Охридскиот регион

Охрид, 15. февруари 2020 (ОХРИДПРЕС) – Тече рокот од 10 дена што Владата на Република Македонија им го даде на надлежните министерства и општините да изработат предлог решение за усогласување на режимите на заштита на Планот за управување со природното и културното наследство во Охридскиот регион. Според најавите предвидено е и изготвување на акциски