притисни ентер »

Живееела во гламур, а немала дадилка: Необични факти за Меланија Трамп
Живееела во гламур, а немала дадилка: Необични факти за Меланија Трамп

Живееела во гламур, а немала дадилка: Необични факти за Меланија Трамп

Таа е прва дама на Америка која со својот изглед и стил ги полни насловните страни и  повторно изненадува со својата грациозна појава. Ви претставуваме неколку работи кои не сте ги знаеле за Меланија Трамп. -Моминското презиме на Меланија е Кнаус, родена во Југославија , Словенија, а на само 5 години прв пат прошетала по модната писта -Во светот на