притисни ентер »

Второто издание на Скопскиот градски фестивал ќе се одржи во Домот на АРМ
Второто издание на Скопскиот градски фестивал ќе се одржи во Домот на АРМ

Второто издание на Скопскиот градски фестивал ќе се одржи во Домот на АРМ

Второто издание на Скопскиот градски фестивал ќе се одржи во Домот на АРМ Тони Димков Пред 4 минути Второто издание на Скопскиот градски фестивал ќе се одржи на 16 октомври во Домот на АРМ, со почеток во 19 часот. Организаторот „Баги комуникации“ за оваа година ги најави настапите на македонската фјужн-група „Зулу 3.4“, потоа на словенечко-српското

Денеска во Домот на АРМ: Второ издание на Скопски градски фестивал

Денеска во Домот на АРМ: Второ издание на Скопски градски фестивал

Второто издание на Скопскиот Градски Фестивал ќе се одржи денеска во Домот на Армијата, во организација на Баги Комуникации. Со промоција на својот нов албум насловен „Fragments„ ќе настапат македонската група Зулу 3.4. Зулу 3.4 е инструментален бенд од Скопје, основан во март 2018 година од тројца млади љубители на џезот, чија цел беше да создадат

Скопски Градски фестивал денеска во Дом на АРМ

Скопски Градски фестивал денеска во Дом на АРМ

Денеска во Домот на Армијата ќе се одржи второто издание на Скопскиот Градски Фестивал. Меѓу гостите е и македонската група Зулу 3.4 коиќе го промовираат својот нов албум насловен „Fragments#, а најавени се и настапите на словенечко- српското дуо со македонски корени Атанасовски – Хаџиманов, но и грчкиот виртуоз на хармоника со неговата група Thanos

Скопски градски фестивал во Домот на Армијата

Скопски градски фестивал во Домот на Армијата

Второто издание на Скопскиот Градски Фестивал ќе се одржи денеска во Домот на Армијата, наместо во Градскиот парк поради временските услови, во организација на Баги Комуникации, а со промоција на својот нов албум насловен „Fragments“ ќе настапи македонската група Зулу 3.4. Второто издание на Скопскиот Градски Фестивал ќе се одржи денеска во Домот на

Второ издание на Скопски градски фестивал денеска во Домот на Армијата

Второ издание на Скопски градски фестивал денеска во Домот на Армијата

Со почеток во 19 часот, денеска, 16 октомври ќе се одржи второто издание на Скопски градски фестивал во Домот на Армијата, во организација на „Баги комуникации“. На фестивалот превидено е да настапи групата „Zulu 3.4“ која ќе го промовира својот нов албум насловен „Fragments“. Исто така, предвиден е настап на дуото Атанасовски Хаџиманов, односно на

Второ издание на Скопски градски фестивал

Второ издание на Скопски градски фестивал

Второто издание на Скопскиот Градски Фестивал ќе се одржи денеска во Домот на Армијата, во организација на Баги Комуникации. Со промоција на својот нов албум насловен „Fragments# ќе настапат македонската група Зулу 3.4. Зулу 3.4 е инструментален бенд од Скопје, основан во март 2018 година од тројца млади љубители на џезот, чија цел беше да создадат

Второ издание на Скопски градски фестивал

Второ издание на Скопски градски фестивал

Второто издание на Скопскиот Градски Фестивал ќе се одржи денеска во Домот на Армијата, во организација на Баги Комуникации. Со промоција на својот нов албум насловен „Fragments„ ќе настапат македонската група Зулу 3.4. Зулу 3.4 е инструментален бенд од Скопје, основан во март 2018 година од тројца млади љубители на џезот, чија цел беше да создадат

Второ издание на Скопски градски фестивал

Второ издание на Скопски градски фестивал

Второто издание на Скопскиот Градски Фестивал ќе се одржи денеска во Домот на Армијата, во организација на Баги Комуникации. Второто издание на Скопски Градски Фестивал донесува возбудливо музичко искуство кое ќе ни го овозможат најдобрите балкански и европски музичари. Zulu 3.4 – најдобрата македонска fusion група, составена од извонредни музичари,

Второ издание на Скопски градски фестивал

Второ издание на Скопски градски фестивал

– Второто издание на Скопскиот Градски Фестивал ќе се одржи денеска во Домот на Армијата, во организација на Баги Комуникации. Со промоција на својот нов албум насловен „Fragments„ ќе настапат македонската група Зулу 3.4. Зулу 3.4 е инструментален бенд од Скопје, основан во март 2018 година од тројца млади љубители на џезот, чија цел беше да создадат