притисни ентер »

Николовски на трибина во Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто" е во СДСМ
Николовски на трибина во Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто" е во СДСМ

Николовски на трибина во Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто" е во СДСМ

- Денеска анкета на „Брима" потврди дека Најдоброто е повторно во СДСМ и затоа треба да се гордееме за се она што го правиме, затоа што го правиме чесно, искрено одговорно, со многу труд и посветеност во интерес на граѓаните. Денеска покажавме не на било која анкета, туку на анкета на Брима, дека СДСМ има водство пред ВМРО-ДПМНЕ и тоа водство се зголемува,

Николовски: И анкетата на „Брима“ потврдува – „Најдоброто“ е во СДСМ

Николовски: И анкетата на „Брима“ потврдува – „Најдоброто“ е во СДСМ

На секому му е јасно, сите знаат а тоа е потврдено и со анкети на јавното мислење, „Најдоброто“ е во СДСМ, порача вечерва генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип. – Денеска анкета на „Брима“ потврди дека Најдоброто е повторно во СДСМ и затоа треба да се гордееме за се она што го правиме,

Николовски: Се гради низ целиот исток, се она што го правиме се прави после 30, 40, 50 години

Николовски: Се гради низ целиот исток, се она што го правиме се прави после 30, 40, 50 години

Во време на СДСМ отстранети се сите пречки и изграден е автопатот Скопје-Штип, изграден е експресниот пат од Три Чешми до Крупиште, а во петок ќе биде пуштен патот од Крупиште до Пробиштип, еден од главните приоритети, битен инфраструктурен капитален проект, особено за Пробиштип, изјави генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски на граѓанската трибина

Николовски: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто” е во СДСМ

Николовски: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто” е во СДСМ

На секому му е јасно, сите знаат а тоа е потврдено и со анкети на јавното мислење, „Најдоброто” е во СДСМ, порача вечерва генералниот секретар Љупчо Николовски на трибината „Најдоброто за нашата општина” во Пробиштип. – Денеска анкета на „Брима” потврди дека Најдоброто е повторно во СДСМ и затоа треба да се гордееме за се она што го правиме, затоа

Николовски на трибина во Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто“ е во СДСМ

Николовски на трибина во Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто“ е во СДСМ

На секому му е јасно, сите знаат а тоа е потврдено и со анкети на јавното мислење, „Најдоброто“ е во СДСМ, порача вечерва генералниот секретар Љупчо Николовски на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип. – Денеска анкета на „Брима“ потврди дека Најдоброто е повторно во СДСМ и затоа треба да се гордееме за се она што го правиме, затоа

Николовски на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип: Се гради низ целиот Исток, се градат и реконструираат патишта запоставени по 30, 40 и 50 години

Николовски на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип: Се гради низ целиот Исток, се градат и реконструираат патишта запоставени по 30, 40 и 50 години

Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира, се вложува и тоа го гледаме на дело секој ден, истакна генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски на граѓанската трибина „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип. Тој нагласи дека во време на СДСМ отстранети се сите пречки и изграден е автопатот Скопје-Штип,

Николовски: Најдоброто е во СДСМ, на секому му е јасно тоа

Николовски: Најдоброто е во СДСМ, на секому му е јасно тоа

На секому му е јасно, сите знаат, а тоа е потврдено и со анкети на јавното мислење – „најдоброто“ е во СДСМ, порача вечерва генералниот секретарна партијата Љупчо Николовски на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип. -Денеска анкета на „Брима“ потврди дека Најдоброто е повторно во СДСМ и затоа треба да се гордееме за се она што го правиме,

Николовски од Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто“ е во СДСМ

Николовски од Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто“ е во СДСМ

На секому му е јасно, сите знаат а тоа е потврдено и со анкети на јавното мислење, „Најдоброто“ е во СДСМ, порача вечерва генералниот секретар Љупчо Николовски на трибината „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип. - Денеска анкета на „Брима“ потврди дека Најдоброто е повторно во СДСМ и затоа треба да се гордееме за се она што го правиме, затоа

Николовски од Пробиштип: Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира

Николовски од Пробиштип: Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира

Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира, се вложува и тоа го гледаме на дело секој ден, истакна генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски на граѓанската трибина „Најдоброто за нашата општина“ во Пробиштип. Тој нагласи дека во време на СДСМ отстранети се сите пречки и изграден е автопатот Скопје-Штип,

ВИДЕО | Николовски: Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира

ВИДЕО | Николовски: Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира

ВИДЕО | Николовски: Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира Слободен печат Пред 5 минути Фото: СДСМ Истокот од најзапоставен регион во државата стана регион во кој најмногу се инвестира, се вложува и тоа го гледаме на дело секој ден, истакна генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски на граѓанската трибина