притисни ентер »

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во Општина Карпош
Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во Општина Карпош

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во Општина Карпош

– Се помага на најранливите групи, стари и изнемоштени лица, семејства со лице со попреченост, хронично болни и граѓани во изолација. Примарната цел е овие граѓани да не излегуваат од своите домови со цел да немаат контакт со други луѓе и да се спречи ширење на коронавирусот, се вели во соопштението од Општина Карпош. Преку ѕвонење на броевите 02/3068-806

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во општина Карпош

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во општина Карпош

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст, изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства и им обезбедија соодветна услуга (набавка на храна, лекови и хигиенски средства), како резултат на состојбата со Covid – 19 (коронавирус). Се помага на најранливите групи, стари и изнемоштени лица, семејства со лице со попреченост, хронично болни

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во Општина Карпош

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во Општина Карпош

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст, поради состојбата со коронавирусот изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства и им обезбедија соодветна услуга, како набавка на храна, лекови и хигиенски средства. – Се помага на најранливите групи, стари и изнемоштени лица, семејства со лице со попреченост, хронично болни и граѓани во изолација

Мобилни тимови За поддршка на ранливите групи граѓани

Мобилни тимови За поддршка на ранливите групи граѓани

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст, изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства и им обезбедија соодветна услуга (набавка на храна, лекови и хигиенски средства), како резултат на состојбата со Covid – 19 (коронавирус). Се помага на најранливите групи, стари и изнемоштени лица, семејства со лице со попреченост, хронично болни

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи посетија 50 домаќинства

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи посетија 50 домаќинства

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст, поради состојбата со коронавирусот изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства и им обезбедија соодветна услуга, како набавка на храна, лекови и хигиенски средства. – Се помага на најранливите групи, стари и изнемоштени лица, семејства со лице со попреченост, хронично болни и граѓани во изолација

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во Општина Карпош

Мобилни тимови за поддршка на ранливите групи граѓани во Општина Карпош

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст, поради состојбата со коронавирусот изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства и им обезбедија соодветна услуга, како набавка на храна, лекови и хигиенски средства. Скопје, 26 март 2020 (МИА) – Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст, поради состојбата со коронавирусот изминатиов

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства

Мобилните тимови на Општина Карпош и Црвениот крст, изминатиов период посетија повеќе од 50 домаќинства и им обезбедија соодветна услуга (набавка на храна, лекови и хигиенски средства), како резултат на состојбата со Covid – 19 (коронавирус). Се помага на најранливите групи, стари и изнемоштени лица, семејства со лице со попреченост, хронично болни

Мобилните тимови на Карпош и Црвен крст посетија над 50 домаќинства

Мобилните тимови на Карпош и Црвен крст посетија над 50 домаќинства

Мобилните тимови на Карпош и Црвен крст посетија повеќе од педесет домаќинства изминативе денови. Се купува храна, лекови и хигиена за најранливите групи на граѓани. – На овие луѓе им должиме голема благодарност и почит. Ковид-19 не погоди сите, но и не обедини во општествена акција, да помогнеме и да заборавиме на сите разлики – напиша на Фејсбук,