притисни ентер »

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?
Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Класика се веќе шопинг турите во Солун и Софија. Да отидеш на шопинг во Шутка, да си купиш се „оригинал” , за мала сума на пари. „Оригинал” ташни за 300 денари, “оригинал ” патики за 800 денари, јакни, кошули, накит, козметика, долен веш, “златен”накит, еден куп светки… се на едно место. Естрадниот магазин Бекстејџ реши да истражува на тема: Кои од

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Класика се веќе шопинг турите во Солун и Софија. Да отидеш на шопинг во Шутка, да си купиш се „оригинал” , за мала сума на пари. „Оригинал” ташни за 300 денари, “оригинал ” патики за 800 денари, јакни, кошули, накит, козметика, долен веш, “златен”накит, еден куп светки… се на едно место. Естрадниот магазин Бекстејџ реши да истражува на тема: Кои од

„Бекстејџ“ открива кои јавни личности од македонската естрада купуваат од Шутка

„Бекстејџ“ открива кои јавни личности од македонската естрада купуваат од Шутка

Кога сте јавна личност, неизбежно е на секој чекор да ве следат папараците, а и случајните минувачи да ве „загледуваат“. Јавните личности пред малите и големи екрани речиси секогаш се беспрекорно средени, дотерани, нашминкани и со фризури. Општо познато е дека тие не спаѓаат во обичната класа и купуваат брендирана, многу скапа облека и сè што е потребно

КОГА БРЕНДОТ Е КОПИЈА: Кој од јавните фаци пазари во Шутка?

КОГА БРЕНДОТ Е КОПИЈА: Кој од јавните фаци пазари во Шутка?

Познатите личности обично практикуваат да купуваат брендирана облека или пак некое добро модно парче. Деновиве екипата на „Бектстејџ“ направи анализа и откри кои познати личности купуваат на пазарот во Шутка. „Почесто да, како што се Тони Зен, Слаткаристика, Јелена Јованова. Почесто сакаат бренд, доаѓаат за фармерки, дуксери“ вели еден соговорник за

Пола македонска естрада на шопинг во Шутка

Пола македонска естрада на шопинг во Шутка

Класика се веќе шопинг турите во Солун и Софија. Да отидеш на шопинг во Шутка, да си купиш се „оригинал” , за мала сума на пари. „Оригинал” ташни за 300 денари, “оригинал ” патики за 800 денари, јакни, кошули, накит, козметика, долен веш, “златен”накит, еден куп светки... се на едно место. Естрадниот магазин Бекстејџ реши да истражува на тема: Кои

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка? (ВИДЕО) Класика се веќе шопинг турите во Солун и Софија. Да отидеш на шопинг во Шутка, да си купиш се „оригинал” , за мала сума на пари. „Оригинал” ташни за 300 денари, “оригинал ” патики за 800 денари, јакни, кошули, накит, козметика, долен веш, “златен”накит, еден куп светки… се на едно место. Естрадниот

Со малку пари сакаат да изгледаат одлично: Кои јавни личности од македонската естрада купуваат од Шутка

Со малку пари сакаат да изгледаат одлично: Кои јавни личности од македонската естрада купуваат од Шутка

ИЗВОР Скопје24 | јуни 12, 2019 Кога сте јавна личност, неизбежно е на секој чекор да ве следат папараците, а и случајните минувачи да ве „загледуваат“. Јавните личности пред малите и големи екрани речиси секогаш се беспрекорно средени, дотерани, нашминкани и со фризури. Општо познато е дека тие не спаѓаат во обичната класа и купуваат брендирана, многу

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка?

Класика се веќе шопинг турите во Солун и Софија. Да отидеш на шопинг во Шутка, да си купиш се „оригинал” , за мала сума на пари. „Оригинал” ташни за 300 денари, “оригинал ” патики за 800 денари, јакни, кошули, накит, козметика, долен веш, “златен”накит, еден куп светки... се на едно место. Естрадниот магазин Бекстејџ реши да истражува на тема: Кои

БЕКСТЕЈЏ OTКРИ: Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка!

БЕКСТЕЈЏ OTКРИ: Кои од македонските јавни личности пазари во Шутка!

Класика се веќе шопинг турите во Солун и Софија. Да отидеш на шопинг во Шутка, да си купиш се „оригинал” , за мала сума на пари. „Оригинал” ташни за 300 денари, “оригинал ” патики за 800 денари, јакни, кошули, накит, козметика, долен веш, “златен”накит, еден куп светки… се на едно место. Естрадниот магазин Бекстејџ реши да истражува на тема: Кои од

„Бекстејџ“ откри кои личности од естрада купуваат на пазарот во Шутка

„Бекстејџ“ откри кои личности од естрада купуваат на пазарот во Шутка

Кога сте јавна личност и дел од јавниот свет, постојано сте под будното око на камерите и јавниот свет. Вообичaeно познати личности пред ТВ екраните секогаш изгледаат средено, со шминка и во разни модни комбинации. Тие најчесто практикуваат да купуваат брендирана облека или пак некое добро модно парче. Деновиве екипата на „Бектстејџ“ направи анализа