притисни ентер »

Аплауз, војвотко! Кејт во бело од глава до пети - изгледа премоќно со комбинацијата во која многу дами би се омажиле
Аплауз, војвотко! Кејт во бело од глава до пети - изгледа премоќно со комбинацијата во која многу дами би се омажиле

Аплауз, војвотко! Кејт во бело од глава до пети - изгледа премоќно со комбинацијата во која многу дами би се омажиле

Кејт Мидлтон и принцот Вилијам отсекогаш биле ангажирани и преокупирани со бројни службени обврски, па и вчерашниот ден не беше исклучок. Парот ја посети организацијата „Elevate“ која им помага на младите да напредуваат во кариерата и да ги стекнат потребните вештини, а војвотката повторно плени во совршеното деловно издание. Кејт избра едноставно,