притисни ентер »

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?
Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

На денешната седница во Собранието на Македонија пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки постави две пратенички прашања до министерката за одбрана Славјанка Петровска дали според податоците во нејзината лична карта адресата на живеење и е иста со адресата на луксузната хациенда со базенот во Радишани, и второ прашање до премиерот Димитар

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

На денешната седница во Собранието на Македонија пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки постави две пратенички прашања до министерката за одбрана Славјанка Петровска дали според податоците во нејзината лична карта адресата на живеење и е иста со адресата на луксузната хациенда со базенот во Радишани, и второ прашање до премиерот Димитар

Петровска ќе поднесе тужба против Ковачки за навреда и клевета

Петровска ќе поднесе тужба против Ковачки за навреда и клевета

Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска одговарајќи на пратеничко прашање во Собранието најави тужба против пратеникот Драган Ковачки од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за навреда и клевета, откако тој и постави прашање за наводно криење имот во Радишани. – За разлика од пратеникот, јас ги имам сите документи и договори последователни од првиот

Ковачки ја повика Петровска да си ја каже адресата, таа му најави тужба за навреда и клевета

Ковачки ја повика Петровска да си ја каже адресата, таа му најави тужба за навреда и клевета

Нови обвинувања и најави за тужба за навреда и клевета се слушнаа денеска помеѓу Драган Ковачки, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ и министерката за одбрана Славјанка Петровска. На собраниската седница посветена на пратеничките прашања Ковачки ја прозва Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен во населба Радишани. -Во

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

На денешната седница во Собранието на Македонија пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки постави две пратенички прашања до министерката за одбрана Славјанка Петровска дали според податоците во нејзината лична карта адресата на живеење и е иста со адресата на луксузната хациенда со базенот во Радишани, и второ прашање до премиерот Димитар

„Дали адресата на живеење на Петровска Е ИСТА СО ХАЦИЕНДАТА СО БАЗЕН?“

„Дали адресата на живеење на Петровска Е ИСТА СО ХАЦИЕНДАТА СО БАЗЕН?“

На денешната седница во Собранието на Македонија пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки постави две пратенички прашања до министерката за одбрана Славјанка Петровска дали според податоците во нејзината лична карта адресата на живеење и е иста со адресата на луксузната хациенда со базенот во Радишани, и второ прашање до премиерот Димитар Ковачевски

„Дали адресата на живеење на Петровска Е ИСТА СО ХАЦИЕНДАТА СО БАЗЕН?“

„Дали адресата на живеење на Петровска Е ИСТА СО ХАЦИЕНДАТА СО БАЗЕН?“

На денешната седница во Собранието на Македонија пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки постави две пратенички прашања до министерката за одбрана Славјанка Петровска дали според податоците во нејзината лична карта адресата на живеење и е иста со адресата на луксузната хациенда со базенот во Радишани, и второ прашање до премиерот Димитар Ковачевски

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

Ковачки: Петровска да каже дали адресата на живеење е иста со адресата на хациендата со базен, а Ковачевски кога ќе ја разреши?

На денешната седница во Собранието на Македонија пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки постави две пратенички прашања до министерката за одбрана Славјанка Петровска дали според податоците во нејзината лична карта адресата на живеење и е иста со адресата на луксузната хациенда со базенот во Радишани, и второ прашање до премиерот Димитар

Петровска ќе го тужи Ковачки за навреда и клевета

Петровска ќе го тужи Ковачки за навреда и клевета

Министерката за одбрана, Славјанка Петровска денеска најави тужба против пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки за навреда и клевета. Ова беше обелоденето на денешната седница за пратенички прашања во Собранието. Петровска му порача на Ковачки од говорницата дека не му се точни документите. -За разлика од пратеникот, јас ги имам сите документи и