притисни ентер »

Зошто да го напуштите партнерот ако сеуште не ја преболел својата „бивша“
Зошто да го напуштите партнерот ако сеуште не ја преболел својата „бивша“

Зошто да го напуштите партнерот ако сеуште не ја преболел својата „бивша“

Единствениот можен недостаток на одлична врска може да биде постоењето на бившата на вашиот партнер. Дури и ако вашата врска оди одлично, вашиот партнер едноставно не може да помогне, но честопати го става името на неговата поранешна во разговорите, што целосно го уништува вашето расположение. На крајот на краиштата, никој не сака да влезе во детали