притисни ентер »

Зошто мораме ананасот да го додадеме во нашата beauty рутина?
Зошто мораме ананасот да го додадеме во нашата beauty рутина?

Зошто мораме ананасот да го додадеме во нашата beauty рутина?

Подготвени сме за најновиот додаток кој можеме да го пронајдеме меѓу состојките во производите за нега на лице. Да, зборуваме за ананас. Со брендовите како што се Marc Jacobs, Too Faced и Glow Recipe , кои ова лето лансираат производи за нега на кожа на база на ананас, официјално ова е новата go-to состојка со која ќе ја развеселиме нашата кожа. Зошто

Зошто треба да додадеме ананас во нашата beauty рутина?

Зошто треба да додадеме ананас во нашата beauty рутина?

Нова go-to beauty состојка. Подготвени сме за најновиот додаток кој може да се најде меѓу состојките на производите за нега на лицето. Да, зборуваме за ананасот. Со бренд имињата како што се Marc Jacobs, Too Faced и Glow Recipe, кои ги лансираат производите за нега на кожата на основа на ананас ова лето, ние официјално го нарекуваме нова компонента