притисни ентер »

Подвозникот на улицата Јордан Мијалоков непрооден по невремето

Подвозникот на улицата Јордан Мијалоков непрооден по невремето

По невремето кое го зафати градот Скопје, подвозникот на улицата Јордан Мијалков не беше прооден за возила. Од ЈП Водовод и канализација – Скопје соопштија дека екипите се на терен со цел набрзо да го оспособат коловозот за непречено движење на возила. Скопје попладнево беше зафатено од силно невреме со пороен дожд и ветер, пришто беа поплавени неколку

Делови од Скопје повторно под вода по невремето, без реакција од градските власти

Делови од Скопје повторно под вода по невремето, без реакција од градските власти

По краткото невреме кое го зафати Скопје попладнево делови од градот повторно се полавија, а граѓаните на македонската престолнина повторно го искажаа своето големо незаводовлство и револ од неактивноста на градските власти. На социјалните мрежи се појавија фотографии и видеа од скопските булевари и улици каде надојдената вода предизвика проблеми во

Подвозникот на улицата Јордан Мијалков непрооден по невремето

Подвозникот на улицата Јордан Мијалков непрооден по невремето

По невремето кое го зафати градот Скопје, подвозникот на улицата Јордан Мијалков не беше прооден за возила. Од ЈП Водовод и канализација – Скопје соопштија дека екипите се на терен со цел набрзо да го оспособат коловозот за непречено движење на возила. Скопје попладнево беше зафатено од силно невреме со пороен дожд и ветер, пришто беа поплавени неколку

Подвозникот на улицата Јордан Мијалков непрооден по невремето

Подвозникот на улицата Јордан Мијалков непрооден по невремето

По невремето кое го зафати градот Скопје, подвозникот на улицата Јордан Мијалков не беше прооден за возила. Од ЈП Водовод и канализација – Скопје соопштија дека екипите се на терен со цел набрзо да го оспособат коловозот за непречено движење на возила. Скопје попладнево беше зафатено од силно невреме со пороен дожд и ветер, пришто беа поплавени неколку

(ФОТО и ВИДЕО) Делови од Скопје повторно под вода по невремето, без реакција од градските власти

(ФОТО и ВИДЕО) Делови од Скопје повторно под вода по невремето, без реакција од градските власти

По краткото невреме кое го зафати Скопје попладнево делови од градот повторно се полавија, а граѓаните на македонската престолнина повторно го искажаа своето големо незаводовлство и револ од некативноста на градските власти. На социјалните мрежи се појавија фотографии и видеа од скопските булевари и улици каде надојдената вода предизвика проблеми во

Кратко невреме поплави делови од Скопје

Кратко невреме поплави делови од Скопје

По краткото невреме кое го зафати Скопје попладнево делови од градот повторно се полавија.На социјалните мрежи се појавија фотографии и видеа од скопските булевари и улици каде надојдената вода предизвика проблеми во сообраќајот,а најмногу за пешаците.Во продолжение погледнете го видеото од поплавените делови на Скопје.Краткото невреме ги поплави Кисела

Кратко невреме поплави делови од Скопје

Кратко невреме поплави делови од Скопје

По краткото невреме кое го зафати Скопје попладнево делови од градот повторно се полавија.На социјалните мрежи се појавија фотографии и видеа од скопските булевари и улици каде надојдената вода предизвика проблеми во сообраќајот,а најмногу за пешаците.Во продолжение погледнете го видеото од поплавените делови на Скопје.Краткото невреме ги поплави Кисела

Се рботи на оспособување на „Јордан Мијалоков“ за сообраќај

Се рботи на оспособување на „Јордан Мијалоков“ за сообраќај

По силното невремето кое попладнево го зафати Скопје, подвозникот на улицата „Јордан Мијалков“ не беше прооден за возила. ЈП „Водовод и канализација“-Скопје информира дека нивните екипи се на терен и оти за кратко ќе го оспособат коловозот за непречено движење на возила. Скопје попладнево повторно го зафатено силно невреме со пороен дожд, ветер и град

Поплавен позвозникот на улицата Јордан Мијалков - екипите на терен

Поплавен позвозникот на улицата Јордан Мијалков - екипите на терен

По невремето кое го зафати градот Скопје, подвозникот на улицата Јордан Мијалков не беше прооден за возила. Eкипите на ЈП Водовод и канализација - Скопје се на терен за кратко ке го оспособат коловозот за непречено движење на возила. Поплавен позвозникот на улицата Јордан Мијалков - екипите на терен