притисни ентер »

Австралија опен 2021 се одложува поради коронавирус!?

Австралија опен 2021 се одложува поради коронавирус!?

Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата воведе ограничување за влез во Австралија. Тамошната тениска федерација планираше учесниците да пристигнат во земјата кон средината на декември за да имаат време да го

Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирусот

Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирусот

Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата воведе ограничување за влез во Австралија. Тамошната тениска федерација планираше учесниците да пристигнат во земјата кон средината на декември за да имаат време да го

Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата воведе ограничување за влез во Австралија. Тамошната тениска федерација планираше учесниците да пристигнат во земјата кон средината на декември за да имаат време да го

Грен семот Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Грен семот Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата воведе ограничување за влез во Австралија. Тамошната тениска федерација планираше учесниците да пристигнат во земјата кон средината на декември за да имаат време да го

Австралија опен 2021 се одложува поради коронавирус!?

Австралија опен 2021 се одложува поради коронавирус!?

Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата воведе ограничување за влез во Австралија. Тамошната тениска федерација планираше учесниците да пристигнат во земјата кон средината на декември за да имаат време да го

Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата воведе ограничување за влез во Австралија. Тамошната тениска федерација планираше учесниците да пристигнат во

Aвстралија oпeн 2021 ce oдлoжyвa пopaди кopoнaвиpycoт?

Aвстралија oпeн 2021 ce oдлoжyвa пopaди кopoнaвиpycoт?

Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата воведе ограничување за влез во Австралија. Тамошната тениска федерација планираше учесниците да пристигнат во земјата кон средината на декември за да имаат време да го

Грен семот Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Грен семот Австралија опен 2021 може да се одложи поради коронавирус

Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Мелбурн, 21 ноември 2020 (МИА) – Тенискиот Грен слем Австралија опен може да се презакаже од јануари за февруари или март 2021 година поради пандемијата на коронавирус. Министерството за внатрешни работи на земјата