притисни ентер »

Луѓе кои сексуално се поактивни, заработуваат повеќе пари
Луѓе кои сексуално се поактивни, заработуваат повеќе пари

Луѓе кои сексуално се поактивни, заработуваат повеќе пари

Следниот пат кога ќе планирате да ја искористите наводната главоболка како изговор за да ја прескокнете секусалната игра, размислете малку. Новите истражувања покажуваат дека е исплтливо да се биде активен во кревет. Луѓето кои имаат сексуален однос повеќе од четири пати неделно, заработуваат повеќе од помалку активните луѓе. Во истражувањето беа вклучени