притисни ентер »

Јелена Карлеуша и Цеца денес не се поднесуваат, а некогаш соработувале заедно
Јелена Карлеуша и Цеца денес не се поднесуваат, а некогаш соработувале заедно

Јелена Карлеуша и Цеца денес не се поднесуваат, а некогаш соработувале заедно

Светлана Цеца Ражантовиќ и Јелена Карлеуша со години водат војна, а неколку пати досега се тужеа една со друга и завршија на суд. Сепак, постои една песна која ги поврзува двете пејачки. За нивната кавга со години се пишува во медиумите. Меѓутоа, малкумина знаат дека тие некогаш соработувале. Станува збор за песната „Воздухот кој го дишем“ која во

Цеца и Карлеуша денес не можат да се поднесат, а некогаш соработувале- откриена долго чувана тајна на двете пејачки

Цеца и Карлеуша денес не можат да се поднесат, а некогаш соработувале- откриена долго чувана тајна на двете пејачки

Познатите српски пејачки Цеца и Карлеуша веќе со години водат „војна“ поради која често се среќаваат на суд. Сите знаат дека тие две не се во добри односи, но многумина не знаат дека некогаш двете пејачки соработувале заедно, па имаат и песна отпејано заедно. Се работи за песната „Ваздух кои дишем“ од Славица Трипуновиќ. Тогаш популарната Цеца и 15-

Цеца и Карлеуша денес се мразат, но во минатото биле пријателки и соработувале

Цеца и Карлеуша денес се мразат, но во минатото биле пријателки и соработувале

Познатите српски пејачки Цеца Ражнатовиќ и Јелена Карлеуша веќе со години водат „војна“ поради која често се среќаваат на суд. Сите знаат дека денес не се во добри односи, но многумина не знаат дека некогаш двете пејачки соработувале заедно. Се работи за песната „Ваздух кои дишем“ од Славица Трипуновиќ. Тогаш популарната Цеца и 15- годишната Карлеуша