притисни ентер »

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани

Скопје, 15 октомври 2021 Пред изборниот молк, Александар Стојкоски, кандидат за градоначалник за Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ посочи дека во недела жителите на општината имаат шанса да го променат тоа што досега не им ги промени животите на подобро. Со порака да гласаат за бројот 7, Стојкоски е дециден дека Ѓорче ќе биде повторно општина на задоволни

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани!

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани!

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани! Пред изборниот молк, Александар Стојкоски, кандидат за градоначалник за Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ посочи дека во недела жителите на општината имаат шанса да го променат тоа што досега не им ги промени животите на подобро. Со порака да гласаат за бројот

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани!

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани!

Пред изборниот молк, Александар Стојкоски, кандидат за градоначалник за Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ посочи дека во недела жителите на општината имаат шанса да го променат тоа што досега не им ги промени животите на подобро. Со порака да гласаат за бројот 7, Стојкоски е дециден дека Ѓорче ќе биде повторно општина на задоволни граѓани. Во целата кампања

Стојкоски: Заедно менуваме, бидејќи можеме и мораме, со глас за бројот 7

Стојкоски: Заедно менуваме, бидејќи можеме и мораме, со глас за бројот 7

Пред изборниот молк, Александар Стојкоски, кандидат за градоначалник за Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ посочи дека во недела жителите на општината имаат шанса да го променат тоа што досега не им ги промени животите на подобро. Со порака да гласаат за бројот 7, Стојкоски е дециден дека Ѓорче ќе биде повторно општина на задоволни граѓани. „Во целата кампања

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани!

Стојкоски: Со пенакло, насмевка и бројот 7 бираме модерно Ѓорче, за општина на задоволни граѓани!

Пред изборниот молк, Александар Стојкоски, кандидат за градоначалник за Ѓорче Петров од ВМРО-ДПМНЕ посочи дека во недела жителите на општината имаат шанса да го променат тоа што досега не им ги промени животите на подобро. Со порака да гласаат за бројот 7, Стојкоски е дециден дека Ѓорче ќе биде повторно општина на задоволни граѓани. „Во целата кампања