притисни ентер »

Њујоршката полиција се откажа од роботско куче
Њујоршката полиција се откажа од роботско куче

Њујоршката полиција се откажа од роботско куче

Њујоршката полиција се откажа од експерименталната употреба на роботскиот пес кој го произведе компанијата Boston Dynamics. Причината за тоа се критиките кои следеа кога полицијата го презеде песот. „Дoговорот е поништен и роботскиот пес ќе биде вратен. Тој е жртва на политиката, неинформираноста и евтините загризи. Луѓето најдоа начин да го направат

Њујоршката полиција се откажа од роботско куче

Њујоршката полиција се откажа од роботско куче

Њујоршката полиција се откажа од експерименталната употреба на роботскиот пес кој го произведе компанијата Boston Dynamics. Причината за тоа се критиките кои следеа кога полицијата го презеде песот. „Дoговорот е поништен и роботскиот пес ќе биде вратен. Тој е жртва на политиката, неинформираноста и евтините загризи. Луѓето најдоа начин да го направат

Њујоршката полиција се откажа од роботско куче

Њујоршката полиција се откажа од роботско куче

Њујоршката полиција се откажа од експерименталната употреба на роботскиот пес кој го произведе компанијата Boston Dynamics. Причината за тоа се критиките кои следеа кога полицијата го презеде песот. „Дoговорот е… Текстот Њујоршката полиција се откажа од роботско куче е превземен од USB.mk . The post Њујоршката полиција се откажа од роботско куче appeared