притисни ентер »

Мекгрегор се враќа во октагонот
Мекгрегор се враќа во октагонот

Мекгрегор се враќа во октагонот

Ирскиот ММА борец Конор Мекгрегор е подготвен да се врати во УФЦ УФЦ подготвува неколку спектакуларни настани за 2023 година, а тоа го вклучува и враќањето на Џон Џонс во борбата против Сирил Гана во март. Сепак, Конор Мекгрегор е најголемата ѕвезда на УФЦ и неговото враќање во 2023 година привлекува големо внимание, како што потврди и тренерот Џон

Мекгрегор се враќа во октагонот

Мекгрегор се враќа во октагонот

Ирскиот ММА борец Конор Мекгрегор е подготвен да се врати во УФЦ Добивај вести на вибер УФЦ подготвува неколку спектакуларни настани за 2023 година, а тоа го вклучува и враќањето на Џон Џонс во борбата против Сирил Гана во март. Сепак, Конор Мекгрегор е најголемата ѕвезда на УФЦ и неговото враќање во 2023 година привлекува големо внимание, како што

На повидок нов MMA спектакл, МекГрегор се враќа во октагонот

На повидок нов MMA спектакл, МекГрегор се враќа во октагонот

Ирскиот ММА борец, Конор МекГрегор е подготвен да се врати во октагонот. УФЦ објави неколку спектакуларни настани во 2023 година, а тоа го вклучува и враќањето на Џон Џонс во борбата против Сирил Гана во март. Сепак, МекГрегор е најголемата ѕвезда на УФЦ и неговото враќање во 2023 година привлекува големо внимание. Тоа го потврди и тренерот Џон Кавано

Мекгрегор е подготвен за враќање во УФЦ

Мекгрегор е подготвен за враќање во УФЦ

Контроверзниот борец Конор Мекгрегор по долгата пауза повторно е подготвен да се врати во УФЦ, а засега не е познат конкретен датум кога би се борел. Тренерот Џон Кавано гостуваше во една емисија и откри дека Мекгрегор се подготвува за враќање во спортот. „Би се обложил во сè што имаме дека Мекгрегор се враќа. Мислам дека во моментов се водат преговори

Мекгрегор се враќа во октагонот

Мекгрегор се враќа во октагонот

Ирскиот ММА борец Конор Мекгрегор е подготвен да се врати во УФЦ УФЦ подготвува неколку спектакуларни настани за 2023 година, а тоа го вклучува и враќањето на Џон Џонс во борбата против Сирил Гана во март. Сепак, Конор Мекгрегор е најголемата ѕвезда на УФЦ и неговото враќање во 2023 година привлекува големо внимание, како што потврди и тренерот Џон