притисни ентер »

Докотор Вања открива сочни детали од кревет со пејачката: Сака кога сум над неа! Пробале се*с на брод, еве каде сега планираат
Докотор Вања открива сочни детали од кревет со пејачката: Сака кога сум над неа! Пробале се*с на брод, еве каде сега планираат

Докотор Вања открива сочни детали од кревет со пејачката: Сака кога сум над неа! Пробале се*с на брод, еве каде сега планираат

Доктор Вања Милошевиќ, дечко на Снежана Ѓуришиќ, никако а ја научи лекцијата дека не трба да комуницира нити да се доверува на жени кои ги запознал преку Фејсбук. Откако протекоа преписки помеѓу дечкото на пеачката и анонимна девојка во кои открива детали од врската со Ѓуришиќ, ВИП повторно дошол до пораките во кои Вања опишува каков се*с со пеачката

Без срам открил се: Докотор Вања открива сочни детали од кревет со пеачката: Сака кога сум над неа! Пробале се*с на брод, еве каде сега планираат

Без срам открил се: Докотор Вања открива сочни детали од кревет со пеачката: Сака кога сум над неа! Пробале се*с на брод, еве каде сега планираат

На анонимна девојка ги открил најинтимните детали... Доктор Вања Милошевиќ, дечко на Снежана Ѓуришиќ, никако а ја научи лекцијата дека не трба да комуницира нити да се доверува на жени кои ги запознал преку Фејсбук. Откако протекоа преписки помеѓу дечкото на пеачката и анонимна девојка во кои открива детали од врската со Ѓуришиќ, ВИП повторно дошол

Без срам открил се: Докотор Вања открива сочни детали од кревет со пеачката: Сака кога сум над неа! Пробале се*с на брод, еве каде сега планираат

Без срам открил се: Докотор Вања открива сочни детали од кревет со пеачката: Сака кога сум над неа! Пробале се*с на брод, еве каде сега планираат

На анонимна девојка ги открил најинтимните детали... Доктор Вања Милошевиќ, дечко на Снежана Ѓуришиќ, никако а ја научи лекцијата дека не трба да комуницира нити да се доверува на жени кои ги запознал преку Фејсбук. Откако протекоа преписки помеѓу дечкото на пеачката и анонимна девојка во кои открива детали од врската со Ѓуришиќ, ВИП повторно дошол

ДЕЧКОТО НА СНЕЖАНА ЃУРИШИЌ ОТКРИВА: Сака да спие гола и да сум врз неа

ДЕЧКОТО НА СНЕЖАНА ЃУРИШИЌ ОТКРИВА: Сака да спие гола и да сум врз неа

Дечкото на пејачката Снежана Ѓуришиќ, гинекологот Вања Милошевиќ во преписките со анонимната девојка освен своите сексуални фантазии и открил и детаљи околу врската и сексот со фолкерката.  Наводно, Снежана сакала да спие гола, а имале секс и на брод. -Снежана сака кога сум врз неа и кога ќе ги стави нозете околу мене. Има добро газе, го пробав, одлична