притисни ентер »

НЕМА ВЕЌЕ „ЉУБОВ Е КОГА ЈА СПОДЕЛУВАШ СВОЈАТА ЛОЗИНКА“, Нетфликс наплатува по 8 долари месечно за дополнителен корисник
НЕМА ВЕЌЕ „ЉУБОВ Е КОГА ЈА СПОДЕЛУВАШ СВОЈАТА ЛОЗИНКА“, Нетфликс наплатува по 8 долари месечно за дополнителен корисник

НЕМА ВЕЌЕ „ЉУБОВ Е КОГА ЈА СПОДЕЛУВАШ СВОЈАТА ЛОЗИНКА“, Нетфликс наплатува по 8 долари месечно за дополнителен корисник

Долго најавуваа, а сега го направија тоа. Нетфликс во вторникот откри детали за тоа како неговото спречување на споделувањето лозинки ќе влијае на гледачите во САД и колку ќе ги чини корисниците да задржат дополнителни луѓе на нивната сметка. Американските претплатници на Netflix кои ја споделуваат услугата надвор од нивното домаќинство ќе добијат

Netflix почна да спроведува построги мерки за споделување лозинки на својот најголем пазар

Netflix почна да спроведува построги мерки за споделување лозинки на својот најголем пазар

Во Америка, нејзиниот најголем пазар, Netflix конечно почна да наплатува за споделување лозинки со корисници кои не се членови на домаќинството на претплатникот. Услугата за стриминг им овозможи на претплатниците кои се на стандардни и премиум пакети и кои плаќаат 15,5 и 20 долари месечно, да имаат едно лице со кое ќе можат да го споделат кодот дури

Споделувањето лозинки на „Нетфликс“ полека заминува во историјата

Споделувањето лозинки на „Нетфликс“ полека заминува во историјата

Долго најавуваа, а сега и го реализираа. „Нетфликс“ во вторникот откри детали за тоа како спречувањето на споделувањето лозинки ќе влијае врз гледачите во САД и колку ќе ги чини корисниците за да задржат дополнително луѓе на нивниот профил. Американските претплатници на „Нетфликс“ што ќе ја споделуваат услугата надвор од нивното домаќинство ќе добијат

Новитети во САД: Netflix почна да наплаќа за споделување лозинки, HBO Max станa само Max

Новитети во САД: Netflix почна да наплаќа за споделување лозинки, HBO Max станa само Max

Стриминг пазарот во САД во ист ден доживеа две значајни промени, кои наскоро би можеле да ги доживееме и тука. Netflix се откажа од слободното споделување лозинки, а HBO од своето познато име Промените најавувани во последните месеци се случија на двата големи стриминг сервиси во САД, а тие се и показател за она што веројатно наскоро ги чека и другите

Netflix сега и официјално го забранува споделувањето на лозинки

Netflix сега и официјално го забранува споделувањето на лозинки

Долго време се најавуваше, сега тоа и го направија. Netflix откриваат дека нивните мерки против споделување на лозинки ќе влијае врз гледачите на САД и колку корисниците ќе ги чини дополнителните корисници на својот профил. Претплатниците на Netflix во САД, кои што споделуваат услуги надвор од своето домаќинство, ќе добијат e-mail со известување за

Нетфликс забрани: Нема повеќе бесплатно споделување лозинка

Нетфликс забрани: Нема повеќе бесплатно споделување лозинка

„Netflix“ минатата година објави дека во текот на 2023 година, фокусот на компанијата ќе биде ставен на ставање крај на можноста за користење на еден профил од голем број луѓе на оваа стриминг платформа. Сега тој план почна да го спроведува во дело. Популарната услуга сега истакна дека на сите корисници кои нема да платат за споделување на лозинката

Нетфликс официјално почна да го ограничува делењето на лозинките!

Нетфликс официјално почна да го ограничува делењето на лозинките!

Нетфликс официјално почна да се бори со претплатниците ширум светот кои бесплатно ги споделуваат своите сметки со луѓе со кои не живеат во исто домаќинство. Пријателите, членовите на семејството, па дури и поранешните партнери кои со години ја користеле истата сметка на Нетфликс, сега ќе мора да платат доколку сакаат да продолжат да ја користат услугата