притисни ентер »

„Снежен град-2020“ на Попова Шапка
„Снежен град-2020“ на Попова Шапка

„Снежен град-2020“ на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“-Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка, а градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. Детскиот културен центар „Карпош“-Скопје

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“- Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата

„Снежен град-2020" од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град-2020" од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија"-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата – градители заедно со директорката на ДКЦ „Карпош" Билјана Лалчевска Серафимовска свечено ќе го отворат „Снежниот град", а сите посетители кои ја сакаат

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“- Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“- Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата

„Снежен град и караван“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град и караван“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“ - Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“ - ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата градители

„Снежен град-2020″ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град-2020″ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош”- Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020″. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија”-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“- Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата

Од 16 до 21 февруари на Попова Шапка се организира „Снежен град-2020“

Од 16 до 21 февруари на Попова Шапка се организира „Снежен град-2020“

Детскиот културен центар „Карпош“- Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

„Снежен град-2020“ од 16 до 21 февруари на Попова Шапка

Детскиот културен центар „Карпош“- Скопје по 43. пат ќе ја организира и реализира традиционалната детска манифестација „Снежен град и караван – 2020“. Манифестацијата ќе се одржи од 16 до 21 февруари на Попова Шапка. Градителите ќе бидат сместени во хотел „Славија“-ЕЛЕМ, кој е и коорганизатор на манифестацијата. На 21 февруари во 11:00 часот децата