притисни ентер »

Ќе се отвора корзото во Ѓорче Петров
Ќе се отвора корзото во Ѓорче Петров

Ќе се отвора корзото во Ѓорче Петров

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски најави дека наскоро се отвора долгоочекуваното корзо во Ѓорче. Изработени се два павиљони, амфитеатар, плочник оплеменет со ниско зелнило, стилски клупи и корпи. Предвидено е отворање и на кафулиња. Пешачката улица е со димензии 180 метри и вкупната површина е 252 квадратни метри, информира

Наумоски: Наскоро го отвораме корзото во Ѓорче Петров, завршена и втората фаза

Наумоски: Наскоро го отвораме корзото во Ѓорче Петров, завршена и втората фаза

Пешачката улица е со димензии 180 метри-вкупната површина е 252 м2, напиша градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски на својот фејсбук профил и објави видео од изгледот на корзо шеталиштето. Наскоро го отвораме Корзото! Завршена е втората фаза. Изведбата на овој потег зафаќа површина од 1.200 м2 од кои се изведени до сега 800 м2,

Ѓорче Петров на готовс – наскоро се отвора корзото

Ѓорче Петров на готовс – наскоро се отвора корзото

Младите од Ѓорче Петров нека почнат да се спремаат за ново забавно место каде ќе го поминуваат времето. Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски на фејсбук се пофали дека наскоро се отвора корзото со што завршува втората фаза од овој долгоочекуван проект. – Изведбата на овој потег зафаќа површина од 1.200 квадратни метри од кои