притисни ентер »

Прошетка низ најубавиот аеродром во светот
Прошетка низ најубавиот аеродром во светот

Прошетка низ најубавиот аеродром во светот

Најубавиот аеродром во Сингапур наречен “Jewel Changi” свечено ќе се отвори оваа недела, а воедно и најголемиот водопад во затворен простор на светот. Архитектонското биро “Safdie Architects” е заслужно за ова дело, кое е предводено од тим на познати дизајнери и архитекти. Зградата е создадена од стакла, поврзана со систем на градски превоз и директно

Дали е ова најубавиот аеродром на светот?

Дали е ова најубавиот аеродром на светот?

"Jewel Changi", аеродромот во Сингапур, свечено ќе биде отворен следната недела, а во неговите рамки и најголемиот водопад во затворен простор на светот. "Jewel Changi" претставува своевиден петкатен комплекс со стакленици, продавници и паркови. Архитектонското биро "Safdie Architects" го предводело тимот од архитекти и дизајнери кои работеле на неговото

Дали е ова најубавиот аеродром што сте го виделе?

Дали е ова најубавиот аеродром што сте го виделе?

Jewel Changi аеродромот во Сингапур свечено ќе биде отворен наредната недела, а во рамките на него е и најголемиот водопад во затворен простор на светот. Повеќе ботаничка градина и оаза на природата отколку аеродром, „Jewel Changi“ претставува своевиден стаклен комплекс од продавници и паркови на пет спрата. View this post on Instagram @JewelChangiAirport