притисни ентер »

Сопственикот на Далас верува дека НБА лигата ќе продолжи во мај
Сопственикот на Далас верува дека НБА лигата ќе продолжи во мај

Сопственикот на Далас верува дека НБА лигата ќе продолжи во мај

Пандемијата на коронавирусот ја запре и НБА лигата, нешто слично како и сите спортови ширум светот. Но, поголемиот дел од спортските работници во САД веруваат дека натпреварите ќе продолжат во месец мај. „Тоа што најмногу не плаши е тоа што во моментов никој нема точни информации за коронавирусот. Но, јас искрено верувам дека до средината на мај ќе

Марк Кјубан: На луѓето им треба спорт, НБА може да продолжи во Мај

Марк Кјубан: На луѓето им треба спорт, НБА може да продолжи во Мај

Сопственикот на Далас маверикс е оптимист дека најсилната кошаркарска лига повторно ќе се игра за 6-7 недели Марк Кјубан е оптимист и очекува НБА лигата да продолжи во средината на мај. Во интервју преку скајп сопственикот на Далас маверикс вели дека на луѓето им треба спорт, за да ги прегрмат полесно тешките предизвици во битката со Коронавирусот

Оптимистични најави од првиот човек на Далас: По многубројните разговори со експерти, продолжение е можно…

Оптимистични најави од првиот човек на Далас: По многубројните разговори со експерти, продолжение е можно…

Првиот човек на Далас Маверикс, Марк Кјубан посочи дека има оптимизам дека НБА лигата би можела да продолжи кон средината на месец мај. Коронавирусот зададе огормни проблеми ширум светот, а имуна не остана ни најсилната кошаркарска лига која беше прекината на 11 март откако позитивен на коронавирусот беше, Руди Гобер од Јута. Кјубан посочи дека по

Оптимистични најави од првиот човек на Далас: По многубројните разговори со експерти, продолжение е можно…

Оптимистични најави од првиот човек на Далас: По многубројните разговори со експерти, продолжение е можно…

Првиот човек на Далас Маверикс, Марк Кјубан посочи дека има оптимизам дека НБА лигата би можела да продолжи кон средината на месец мај. Коронавирусот зададе огормни проблеми ширум светот, а имуна не остана ни најсилната кошаркарска лига која беше прекината на 11 март откако позитивен на коронавирусот беше, Руди Гобер од Јута. Кјубан посочи дека по

Кјубан: Можеме да играме и пред почетокот на јуни

Кјубан: Можеме да играме и пред почетокот на јуни

Сопственикот на Далас Маверикс, Марк Кјубан верува дека НБА може да продолжи кон средината на мај или почетокот на јуни. Најсилната кошаркарска лига во светот е суспендирана од 11.март, кога Руди Гобер беше првиот позитивен случај на Коронавирусот. Повеќе од сигурно е дека сезоната нема да продолжи во мај, но Кјубан верува дека таквото сценарио е возможно