притисни ентер »

Ново работно време на паркинзите на ЈП ПОЦ, согласно најновите рестриктивни мерки
Ново работно време на паркинзите на ЈП ПОЦ, согласно најновите рестриктивни мерки

Ново работно време на паркинзите на ЈП ПОЦ, согласно најновите рестриктивни мерки

Согласно најновите рестриктивни мерки на Владата на РСМ за заштита од вирусот КОВИД-19, од денеска паркиралиштата на ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе работат со скратено работно време.

Општина Центар: За една недела санкционирани 147 непрописно паркирани возила

Општина Центар: За една недела санкционирани 147 непрописно паркирани возила

Во периодот од 29.03. до 04.04.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 59 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „Блокатор“ санкционирани се 88 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот во којшто биле паркирани. ЈП ПОЦ и Општина Центар континуирано

Во Центар за една недела се изречени казни за 147 непрописно паркирани возила

Во Центар за една недела се изречени казни за 147 непрописно паркирани возила

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 147 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 29.03. до 04.04.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 59 непрописно паркирани

Санкционирани 147 непрописно паркирани возила во Центар

Санкционирани 147 непрописно паркирани возила во Центар

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар“ и Општина Центар во соработка со сообраќајната полиција за седум дена санкционирале 147 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Како што информираат од ЈП ПОЦ, во периодот од 29.03. до 04.04.2021 година, со помош на специјалните возила „пајак“ на

За седум дена санкционирани се 147 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

За седум дена санкционирани се 147 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 147 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 29.03. до 04.04.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 59 непрописно паркирани

За седум дена санкционирани 147 непрописно паркирани возила во Општина Центар

За седум дена санкционирани 147 непрописно паркирани возила во Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 147 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 29.03. до 04.04.2021 година, со помош на специјалните возила „Пајак“ на ЈП ПОЦ отстранети се 59 непрописно паркирани

За седум дена санкционирани 147 непрописно паркирани возила на територија на општина Центар

За седум дена санкционирани 147 непрописно паркирани возила на територија на општина Центар

Во период од 29.03 до 04.04 санкционирани биле вкупно 147 непрописно паркирани возила во центарот на Скопје, кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Скопје, 6 април 2021 (МИА) – Во период од 29.03 до 04.04 санкционирани биле вкупно 147 непрописно паркирани возила во центарот на Скопје, кои го попречувале нормалното и безбедно