притисни ентер »

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица, од кои 286 млади
Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица, од кои 286 млади

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица, од кои 286 млади

Вкупно 450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката Вработување и раст на правни субјекти што е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Повеќе од 50% од вработените лица, односно 286 се млади до 29 години. Како што соопшти денеска Агенцијата

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“, која е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 лица се млади до 29 години, соопшти Агенцијата за

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“, која е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година – Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 лица се млади до 29 години, соопшти Агенцијата за

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“, која е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 лица се млади до 29 години, соопшти Агенцијата за

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“, која е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 лица се млади до 29 години, соопшти Агенцијата за

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти се вработија 450 невработени лица од кои 286 млади

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти се вработија 450 невработени лица од кои 286 млади

450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката Вработување и раст на правни субјекти која е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 лица се млади до 29 години. За реализација на овие вработувања

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица, од кои 286 млади

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица, од кои 286 млади

Вкупно 450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката Вработување и раст на правни субјекти што е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 се млади до 29 години. Како што соопшти денеска Агенцијата

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

Преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“ се вработиле 450 невработени лица

450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката „Вработување и раст на правни субјекти“, која е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година – Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 лица се млади до 29 години, соопшти Агенцијата за

АВРСМ: Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица

АВРСМ: Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица

450 невработени лица се вработиле преку мерката Вработување и раст на правни субјекти . Од нив 286 се млади а сите заедно се вклучиле на пазарот на трудот преку мерката Вработување и раст на правни субјекти која е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Ова го

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица, од кои 286 млади

Преку мерката Вработување и раст на правни субјекти вработени 450 лица, од кои 286 млади

Вкупно 450 невработени лица се вклучија на пазарот на трудот преку мерката Вработување и раст на правни субјекти што е дел од Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година- Шанса за сите. Повеќе од 50 проценти од вработените лица, односно 286 се млади до 29 години. Како што соопшти денеска Агенцијата