притисни ентер »

Сабота е за рокенрол
Сабота е за рокенрол

Сабота е за рокенрол

Саботна рокенрол вечер со Live Wire во Лед Цепелин-Гитар Бар! Дружбата и забавата почнуваат во 22:00 часот!