притисни ентер »

Дали Суад научи да скија? Вистинската приказна за видеото што го насмеа регионот
Дали Суад научи да скија? Вистинската приказна за видеото што го насмеа регионот

Дали Суад научи да скија? Вистинската приказна за видеото што го насмеа регионот

Откако снимката на која малиот Суад учи да скија и паѓа во шумата во која е „медо“ стана хит на интернет, корисниците на социјалните мрежи и понатаму го споделуваат видеото со прашања дали Суад научил да скија. Босанските медиуми ги најдоа двајцата другари, Дино Рамчиловиќ и Суад Табаковиќ, кои го снимија видеото, а кои ја раскажаа вистинската приказна

Дали Суад научи да скија? Вистинската приказна за видеото што го насмеа регионот

Дали Суад научи да скија? Вистинската приказна за видеото што го насмеа регионот

Откако снимката на која малиот Суад учи да скија и паѓа во шумата во која е „медо“ стана хит на интернет, корисниците на социјалните мрежи и понатаму го споделуваат видеото со прашања дали Суад научил да скија. Босанските медиуми ги најдоа двајцата другари, Дино Рамчиловиќ и Суад Табаковиќ, кои го снимија видеото, а кои ја раскажаа вистинската приказна