притисни ентер »

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19
Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември. Текстот Полска времено

Полска го прекинува авионскиот сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска го прекинува авионскиот сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска од денеска ќе ги прекине воздушните врски со Франција поради пандемијата на корона вирусот. Во соопштението на полската Влада се наведува дека Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември. Доколку

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември.

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември

Полска: Прекинат воздушниот сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска: Прекинат воздушниот сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември.

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември.

Полска го прекинува воздушниот сообраќај со Франција поради раширеноста на Ковид-19

Полска го прекинува воздушниот сообраќај со Франција поради раширеноста на Ковид-19

Полска од денеска ќе ги прекине воздушните врски со Франција поради пандемијата на корона вирусот. Во соопштението на полската Влада се наведува дека Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември.

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19 Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември.

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16 септември. Варшава, 16 септември 2020 (МИА) –  Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Полска времено прекинува со воздушен сообраќај со Франција поради Ковид-19

Варшава, 16 септември 2020 () –  Полска ги прекинува од денеска воздушните врски со Франција поради пандемијата со новиот коронавирус. Тоа го соопшти полската Влада. Франција е на списокот на околу 30 земји со кои воздушните врски се веќе прекинати поради пандемијата. Летовите се забранети до 29 септември. Дозволени се само чартери резервирани за 16