притисни ентер »

Нови лица во претпродолжението на „Игра на тронови“
Нови лица во претпродолжението на „Игра на тронови“

Нови лица во претпродолжението на „Игра на тронови“

Претпродолжението на „Игра на тронови“ полека ја добива својата форма, откако ХБО официјално ги објави имињата на осуммината нови актери и соработници кои ќе му се приклучат на проектот. Имено, новата приказна на Џејн Гудман и Џорџ РР Мартин ќе ја режира Ес Џеј Кларксон, режисерот на наредниот филм од серијалот „Ѕвездени патеки“. Во актерската екипа

Нови лица во претпродолжението на „Игра на тронови“

Нови лица во претпродолжението на „Игра на тронови“

Претпродолжението на „Игра на тронови“ полека ја добива својата форма, откако ХБО официјално ги објави имињата на осуммината нови актери и соработници кои ќе му се приклучат на проектот. Имено, новата приказна на Џејн Гудман и Џорџ РР Мартин ќе ја режира Ес Џеј Кларксон, режисерот на наредниот филм од серијалот „Ѕвездени патеки“. Во актерската екипа

Нови лица во претпродолжението на „Игра на тронови“

Нови лица во претпродолжението на „Игра на тронови“

Претпродолжението на „Игра на тронови“ полека ја добива својата форма, откако ХБО официјално ги објави имињата на осуммината нови актери и соработници кои ќе му се приклучат на проектот. Имено, новата приказна на Џејн Гудман и Џорџ РР Мартин ќе ја режира Ес Џеј Кларксон, режисерот на наредниот филм од серијалот „Ѕвездени патеки“. Во актерската екипа