притисни ентер »

Јанушев: „Талир“ е уште еден обид за груб политички притисок во пресрет на уставните измени
Јанушев: „Талир“ е уште еден обид за груб политички притисок во пресрет на уставните измени

Јанушев: „Талир“ е уште еден обид за груб политички притисок во пресрет на уставните измени

Фабрикуваното обвинение за случајот „Талир“ кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот, изјави генереалниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев. Изјавата на Јанушев следува откако

Јанушев: Прифатеното обвинение за „Талир“ е обид за политички притисок врз ВМРО-ДПМНЕ

Јанушев: Прифатеното обвинение за „Талир“ е обид за политички притисок врз ВМРО-ДПМНЕ

„Фабрикуваното обвинение за случајот Талир кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот", изјави генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев. Тој во реакцијата дополнува дека СЈО

Јанушев: „Талир“ е уште еден обид за груб политички притисок во пресрет на уставните измени

Јанушев: „Талир“ е уште еден обид за груб политички притисок во пресрет на уставните измени

Фабрикуваното обвинение за случајот „Талир“ кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот, изјави генереалниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев. Изјавата на Јанушев следува откако

Јанушев: „Талир“ е уште еден обид за груб политички притисок во пресрет на уставните измени

Јанушев: „Талир“ е уште еден обид за груб политички притисок во пресрет на уставните измени

Фабрикуваното обвинение за случајот „Талир“ кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот, изјави генереалниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев. Изјавата на Јанушев следува откако

Јанушев: „Талир“ е доказ дека СЈО и Кацарска судството се неми извршители на наредбите на Заев

Јанушев: „Талир“ е доказ дека СЈО и Кацарска судството се неми извршители на наредбите на Заев

„Фабрикуваното обвинение за случајот Талир кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот. СЈО по директива на власта создава механизми за пазарења, уцени и притисоци врз ВМРО-ДПМНЕ за

ВМРО-ДПМНЕ: Ќе го преиспитаме ставот за нашето понатамошно институционално делување

ВМРО-ДПМНЕ: Ќе го преиспитаме ставот за нашето понатамошно институционално делување

Фабрикуваното обвинение за случајот Талир кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот. СЈО по директива на власта создава механизми за пазарења, уцени и притисоци врз ВМРО-ДПМНЕ за

Јанушев: Власта со случајот „Талир“ врши притисок врз ВМРО-ДПМНЕ

Јанушев: Власта со случајот „Талир“ врши притисок врз ВМРО-ДПМНЕ

Фабрикуваното обвинение за случајот Талир кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот, изјави генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев. Тој во реакцијата дополнува дека СЈО

Обвинението за „Талир“ е за замолчување на ВМРО-ДПМНЕ

Обвинението за „Талир“ е за замолчување на ВМРО-ДПМНЕ

Фабрикуваното обвинение за случајот Талир кое според информациите во медиумите е прифатено од Кривичниот суд е уште еден обид за груб политички притисок за брутално замолчување на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на уставните измени за промена на името и идентитетот, ова денеска преку прес-конференција го потенцираше генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев

ВМРО ДПМНЕ ги повлече пратениците од Собранието, имаат сознанија за ПОТКУП И УЦЕНИ

ВМРО ДПМНЕ ги повлече пратениците од Собранието, имаат сознанија за ПОТКУП И УЦЕНИ

ВМРО – ДПМНЕ ќе го преиспита институционалното дејствување, бидејќи, како што дознава Телма, имале информации за закани и уцени кон нивни пратеници, како нудење пари и ослободувањ на кривичен прогон. Кој, како и на кого се заканувал не откриваат. Претпладнево во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ претседателот Христијан Мицкоски ги повикал сите пратеници на седница