притисни ентер »

Лигавизам или говор на омраза меѓу пензионерите?!
Лигавизам или говор на омраза меѓу пензионерите?!

Лигавизам или говор на омраза меѓу пензионерите?!

Дали можеби текстот повикува на заедничко согледување и надминување на слабостите и сплотување во пензионерската организација, или на поделби, ширење омраза и меѓусебна нетрпеливост?! Од кулоарски кажувања неодамна дознав дека во пензионерската организација почнало сериозно да се работи и да се постигнуваат некакви успеси. Најпрво се конституира и