притисни ентер »

Прилепското занаетчиство има перспектива
Прилепското занаетчиство има перспектива

Прилепското занаетчиство има перспектива

Преку 360 прилепски занаетчии може да сметаат на Регионалната занаетчиска комора која ќе им пружи услуги за развој на занаетчиството во Прилеп, изјави Кирил Трпчески претседател на занаетчиската комора во овој град која со помош на локалните власти се растоварува од долгогодишните долгови. Прилепската локална самоуправа и додели на Комората шестотини

Прилепското занаетчиство има перспектива

Прилепското занаетчиство има перспектива

Прилеп, 14 јули 2019 (МИА) – Преку 360 прилепски занаетчии може да сметаат на Р егионалната занаетчиска комора која ќе им пружи услуги за развој на занаетчиството во Прилеп, изјави Кирил Трпчески претседател на занаетчиската комора во овој град која со помош на локалните власти се растоварува од долгогодишните долгови. Прилепската локална самоуправа