притисни ентер »

Урвич и Синичане на чекор до договор за водата
Урвич и Синичане на чекор до договор за водата

Урвич и Синичане на чекор до договор за водата

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Урвич и Синичане се договорија за водоснабдувањето

Урвич и Синичане се договорија за водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат на средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. – На состанок дојдовме до некое разбирање,

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Приближени ставовите на Урвич и Синичане за надминување на проблемот со водоснабдувањето

Мештаните од Урвич остварија средба со градоначалникот на општина Боговиње на која се согласија Синичане да користи вода од извор во нивниот атар. Воедно на состанокот, што е резултат а средбата на сите страни вчера во Владата, е договорено во иднина да се работи на одредени инфраструктурни проблеми во Урвич. Тетово, 1 август 2020 (МИА) – Мештаните