притисни ентер »

„Мој ДДВ“ стана достапна и за корисниците на „ајфон“. Еве од каде да ја преземете
„Мој ДДВ“ стана достапна и за корисниците на „ајфон“. Еве од каде да ја преземете

„Мој ДДВ“ стана достапна и за корисниците на „ајфон“. Еве од каде да ја преземете

Апликацијата „Мој ДДВ“ стана достапна и за корисниците на оперативниот систем iOS, односно на „ајфон“. Веста ја соопшти директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска, на нејзиниот профил на „Фејсбук“. ТУКА можете да ја преземете апликацијата и да скенирате фискални сметки.

Апликацијата МојДДВ е достапна и на Ајфон – може да ја симнете тука

Апликацијата МојДДВ е достапна и на Ајфон – може да ја симнете тука

Апликацијата МојДДВ е достапна и на Ајфон – може да ја симнете тука Од овој момент апликацијата MojDDV е достапна и за корисниците на iOS на Аpple store на следниот линк Преземете ја апликацијата на вашиот iPhone и скенирајте ги вашите фискални сметки

КОНЕЧНО! Достапна апликацијата “МојДДВ” за “iPhone”

КОНЕЧНО! Достапна апликацијата “МојДДВ” за “iPhone”

Речиси 12 дена подоцна од корисниците на Android, од денес и корисниците на iPhone имаат можност да се запознаат со апликацијата “МојДДВ”. Од денес граѓаните имаат можност да побараат поврат на 15% од платениот Данок на додадена вредност (ДДВ) преку iOS оперативен систем. ЛИНК ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ НА АПЛИКАЦИЈАТА ЗА iPhone Сите граѓани кои се регистрирани

МојДДВ веќе достапна и за корисниците на ајФон

МојДДВ веќе достапна и за корисниците на ајФон

Директорката на УЈП, Сања Лукаревска објави дека апликацијата МојДДВ веќе е достапна и за корисниците на iOS на Аpple store на следниот линк Досега апликацијата беше достапна само за корисниците на Android. Годишно секој ќе може да врати по 7.200 денари, или четиричлено семејство до 28 илјади и 800. Услови за поврат се најмалку 15 години, документи

Директорката на УЈП, Сања Лукаревска вечерва објави важна вест за Мој.ДДВ – Од сега проектот достапен и за ајфон

Директорката на УЈП, Сања Лукаревска вечерва објави важна вест за Мој.ДДВ – Од сега проектот достапен и за ајфон

– Почитувани, Од овој момент апликацијата MojDDV е достапна и за корисниците на iOS на Аpple store на следниот линк : https://apps.apple.com/us/app/moja-banka-mobile-banking-obsg/id1472553785 Преземете ја апликацијата на вашиот iPhone и скенирајте ги вашите фискални сметки, напиша директорката на УЈП Сања Лукаревска. Почитувани, Од овој момент апликацијата

Пропаднаа првите фискални за МојДДВ – Корисниците на Apple оштетени

Пропаднаа првите фискални за МојДДВ – Корисниците на Apple оштетени

Единаесети ден од стартот на проектот за поврат на ДДВ кај граѓаните. Рекламните кампањи за „МојДДВ“ на големо се вртат на националната телевизија, повторувајќи го основните начела и придобивки од проектот: „Повратот на ДДВ ќе се прави преку скенирање баркодови на фискалните сметки најдоцна во рок од 10 дена од издавањето на сметката. Ќе важи само