притисни ентер »

Toyota Highlander за прв ќе се продава и на Стариот континент
Toyota Highlander за прв ќе се продава и на Стариот континент

Toyota Highlander за прв ќе се продава и на Стариот континент

Од Toyota неодамна го претставија новиот Highlander во Западна Европа, со што големиот SUV на Јапонците за прв пат се наоѓа во понудата на европскиот пазар… Новиот Toyota Highlander, во понудата на производителот на автомобили од земјата на изгрејсонцето ќе биде поставен над RAV4 и за прв пат пристигнува на пазарот во Западна Европа. Редизајниран целосно

„Highlander“ по прв пат во Европа

„Highlander“ по прв пат во Европа

„Highlander“ официјално по прв пат ќе се продава на пазарот  во западна Европа, а овој „SUV“ модел со 7 седишта е достапен исклучиво во хибридна верзија. Погонскиот систем е составен од 2.5 литарски бензинец, два електромотори (еден напред и еден назад), како и никел-метал хибридни батерии спакувани под вториот ред седишта. Вкупната комбинирана сила

Toyota Highlander за прв пат во Европа / ФОТО+ВИДЕО

Toyota Highlander за прв пат во Европа / ФОТО+ВИДЕО

Моделот Highlander за прв пат и официјално ќе се продава на пазарот во Западна Европа и тоа исклучиво во хибридна варијанта. Погонскиот систем се состои од 2.5-литарски бензинец, два електромотори (по еден напред и позади), како и никел-метални хидридни батерии спакувани под вториот ред на седишта. Вкупната комбинирана моќност на хибридниот систем

Toyota Highlander за прв пат пристигна во Европа

Toyota Highlander за прв пат пристигна во Европа

Toyota го претстави новиот Highlander во Западна Европа, со што големиот SUV за прв пат се наоѓа во понудата на Стариот континент Новиот Toyota Highlander, кој ќе биде поставен над RAV4 во опсегот на модели на компанијата, за прв пат пристигнува на пазарот во Западна Европа. Редизајниран целосно за 2020 моделската година во САД, Highlander ќе се продава

Toyota Highlander за првпат во Европа – само хибриди

Toyota Highlander за првпат во Европа – само хибриди

Toyota го претставува новиот Highlander во Западна Европа, нудејќи го за првпат теренец со седум седишта во регионот за прв пат. Новиот Highlander, кој ќе се наоѓа во понудата над RAV4 во опсегот на модели на компанијата, ќе биде достапен исклучиво со хибриден погонски систем со само полнење ода четвртата генерација на компанијата, кој комбинира 2,5-литарски

Моќниот Toyota Highlander за првпат во Европа!

Моќниот Toyota Highlander за првпат во Европа!

Големиот џип на Toyota ќе заземе позиција над RAV4 во гамата на јапонскиот производител. Highlander официјално за првпат ќе се продава на пазарот на Западна Европа, а овој SUV со 7 седишта ќе биде достапен исклучиво во хибридна верзија. Под хаубата е сместен 2,5-литарски бензинец кој добива поддршка од два електромотори (по еден напред и назад), кои