притисни ентер »

Американски нобеловец: Најлошото од коронавирусот ќе помине побрзо отколку што се мисли
Американски нобеловец: Најлошото од коронавирусот ќе помине побрзо отколку што се мисли

Американски нобеловец: Најлошото од коронавирусот ќе помине побрзо отколку што се мисли

ФУТУРАМА Американски нобеловец: Најлошото од коронавирусот ќе помине побрзо отколку што се мисли Никола Бурагев 7 минути 1 1 Нобеловецот и биофизичар од Стенфорд, Мајкл Левит, почнал со анализирање на бројни случаи на коронавирус во јануари и правилно предвидел дека Кина ќе излезе од најлошата фаза на епидемијата многу побрзо отколку што предвидувале

Honor 30S ќе има 64MP камера и 3x оптичко зумирање

Honor 30S ќе има 64MP камера и 3x оптичко зумирање

МОБИЛНИ , Тренди Honor 30S ќе има 64MP камера и 3x оптичко зумирање Никола Бурагев 6 минути 0 0 Honor 30S пристигнува на 30. март, а пред повеќе од една недела се појавија извештаи дека телефонот ќе има четири камери на задниот дел. Сега DigitalTrends тврди дека главната камера на уредот ќе има сензор од 64MP. Веб-страницата објави и фотографија од

Поларната светлина сега може да се набљудува во живо

Поларната светлина сега може да се набљудува во живо

ФУТУРАМА Поларната светлина сега може да се набљудува во живо (ВИДЕО) Никола Бурагев 6 минути 0 0 Отсега сите ќе можат да уживаат во набљудувањето на овој природен феномен од своите домови – овозможен е пренос во живо на поларната светлина аурора бореалис. Сезоната на видливост на аурора бореалис обично трае од декември до април, меѓутоа патувањата