притисни ентер »

Oва се градови каде се исплати да заминете на одмор
Oва се градови каде се исплати да заминете на одмор

Oва се градови каде се исплати да заминете на одмор

Градот Вилниус во Литванија е прогласен за град со најдобри вредности за мини одмор, ако ги земеме предвид цените и она што градот може да го понуди за посета. Извештајот ги споредува просечните цени што туристите ќе треба да ги платат за 12 видови содржини, за одмор во 48 европски дестинации. Понудата вклучува разни пијалаци, вечерен оброк за двајца

Дознајте кои се најисплатливите градови за одмор во Европа

Дознајте кои се најисплатливите градови за одмор во Европа

Доколку планирате патување низ Европа ова лето, треба да ја погледнете листата со најисплатливи градови за посетување, која ја направи Британската пошта. Според неа, Вилниус во Литванија е прогласен за град со најдобри вредности за мини одмор, ако ги земеме предвид цените и она што градот може да го понуди за посета. Извештајот ги споредува просечните

Дознајте кои се најисплатливите градови за одмор во Европа

Дознајте кои се најисплатливите градови за одмор во Европа

Доколку планирате патување низ Европа ова лето, треба да ја погледнете листата со најисплатливи градови за посетување, која ја направи Британската пошта. Според неа, Вилниус во Литванија е прогласен за град со најдобри вредности за мини одмор, ако ги земеме предвид цените и она што градот може да го понуди за посета. Извештајот ги споредува просечните