притисни ентер »

Полицијата во Скопје трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче
Полицијата во Скопје трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Полицијата во Скопје трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Во 14:15 часот вчера во Полициската станица Чаир од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечил Д.И.(13), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад. Исто така, вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот

Полицијата во Скопје трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Полицијата во Скопје трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Во 14:15 часот вчера во Полициската станица Чаир од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечил Д.И.(13), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад. Исто така, вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот

Полицијата трага по двајца малолетници

Полицијата трага по двајца малолетници

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче од Скопје. Во Полициската станица Чаир вчера во 14:15 часот од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечил Д.И.(13). Вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно

Полицијата во Скопје трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Полицијата во Скопје трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Во 14:15 часот вчера во Полициската станица Чаир од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечил Д.И.(13), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад. Исто така, вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче

Во 14:15 часот вчера во Полициската станица Чаир од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечил Д.И.(13), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад. Исто така, вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче од Скопје

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче од Скопје

Во 14:15 часот вчера во Полициската станица Чаир од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечил Д.И.(13), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад. Исто така, вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче од Скопје

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче од Скопје

Полицијата трага по 13- годишно момче и 17- годишно девојче од Скопје Во 14:15 часот вчера во Полициската станица Чаир од Меѓуопштински центар за социјална работа е пријавено дека од домот самоволно се оддалечил Д.И.(13), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад. Исто така, вчера во 13 часот во Полициската станица Гази Баба

Се трага по 16-годишно момче од С.О.С Детско Село

Се трага по 16-годишно момче од С.О.С Детско Село

На 29.11.2021 во 04.20 часот во СВР Скопје е пријавено дека од С.О.С Детско Село се оддалечил нивниот штитеник И.П.(16), кој и претходно во повеќе наврати се оддалечувал и бил враќан назад. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето. Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.