притисни ентер »

Совети за кожата и мозолчињата по летото
Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Летото заврши, но, ако човекот размислува така, доаѓа уште една одлична сезона и, како што пишува бугарскиот портал „Една“ – совршено време за нега на кожата. Во напорите лете да добиеме „чоколаден тен“, но и давајќи му сјај на лицето со шминка и слично, честопати и целосно се заборава на здравјето и состојбата на кожата. Есента е време кога сѐ тоа

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Летото заврши, но, ако човекот размислува така, доаѓа уште една одлична сезона и, како што пишува бугарскиот портал „Една“ – совршено време за нега на кожата. Во напорите лете да добиеме „чоколаден тен“, но и давајќи му сјај на лицето со шминка и слично, честопати и целосно се заборава на здравјето и состојбата на кожата. Есента е време кога сѐ тоа

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Летото заврши, но, ако човекот размислува така, доаѓа уште една одлична сезона и, како што пишува бугарскиот портал „Една“ – совршено време за нега на кожата. Во напорите лете да добиеме „чоколаден тен“, но и давајќи му сјај на лицето со шминка и слично, честопати и целосно се заборава на здравјето и состојбата на кожата. Есента е време кога сѐ тоа

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Летото заврши, но, ако човекот размислува така, доаѓа уште една одлична сезона и, како што пишува бугарскиот портал „Една“ – совршено време за нега на кожата. Во напорите лете да добиеме „чоколаден тен“, но и давајќи му сјај на лицето со шминка и слично, честопати и целосно се заборава на здравјето и состојбата на кожата. Есента е време кога сѐ тоа

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото Летото заврши, но, ако човекот размислува така, доаѓа уште една одлична сезона и, како што пишува бугарскиот портал „Една“ – совршено време за нега на кожата. Во напорите лете да добиеме „чоколаден тен“, но и давајќи му сјај на лицето со шминка и слично, честопати и целосно се заборава на здравјето и состојбата

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Летото заврши, но, ако човекот размислува така, доаѓа уште една одлична сезона и, како што пишува бугарскиот портал „Една“ – совршено време за нега на кожата. Во напорите лете да добиеме „чоколаден тен“, но и давајќи му сјај на лицето со шминка и слично, честопати и целосно се заборава на здравјето и состојбата на кожата. Есента е време кога сѐ тоа

Совети за кожата и мозолчињата по летото

Совети за кожата и мозолчињата по летото

– Летото заврши, но, ако човекот размислува така, доаѓа уште една одлична сезона и, како што пишува бугарскиот портал „Една“ – совршено време за нега на кожата. Во напорите лете да добиеме „чоколаден тен“, но и давајќи му сјај на лицето со шминка и слично, честопати и целосно се заборава на здравјето и состојбата на кожата. Есента е време кога сѐ тоа