притисни ентер »

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива
Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

„Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот. Тој во изминативе 4 години ја задолжи Македонија за 2.4 милијарди евра, тоа е најголемото задолжување и тоа кое е сторено во рок од 4 години до сега. 2.4 милијарди евра се пари кои Зоран Заев и оваа најкриминална

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот, изјави Миле Лефков, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ. Според него, Заев во изминативе 4 години ја задолжил Македонија за 2.4 милијарди евра што, според Лефков, е најголемото задолжување. „2.4 милијарди евра се пари

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот. Тој во изминативе 4 години ја задолжи Македонија за 2.4 милијарди евра, тоа е најголемото задолжување и тоа кое е сторено во рок од 4 години до сега. 2.4 милијарди евра се пари кои Зоран Заев и оваа најкриминална

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот, изјави Миле Лефков, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ. Според него, Заев во изминативе 4 години ја задолжил Македонија за 2.4 милијарди евра што, според Лефков, е најголемото задолжување. „2.4 милијарди евра се пари

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот. Тој во изминативе 4 години ја задолжи Македонија за 2.4 милијарди евра, тоа е најголемото задолжување и тоа кое е сторено во рок од 4 години до сега. 2.4 милијарди евра се пари кои Зоран Заев и оваа најкриминална

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра

Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот, изјави Миле Лефков, пратеник од ВМРО-ДПМНЕ. Според него, Заев во изминативе 4 години ја задолжил Македонија за 2.4 милијарди евра што, според Лефков, е најголемото задолжување. „2.4 милијарди евра се пари

Лефков: Заев го зголеми долгот за 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

Лефков: Заев го зголеми долгот за 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот. Тој во изминативе 4 години ја задолжи Македонија за 2.4 милијарди евра, тоа е најголемото задолжување и тоа кое е сторено во рок од 4 години до сега, ова денеска преку прес-конференција го истакна Миле Лефков

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива

Лефков: Заев го зголеми долгот за нови 2,4 милијарди евра, затоа граѓаните плаќаат нова такса од 4,13 денари за горива Заради Зоран Заев долгот на државата изнесува рекордни скоро 7.2 милијарди евра. Зоран Заев како премиер е виновен за 50% зголемување на долгот. Тој во изминативе 4 години ја задолжи Македонија за 2.4 милијарди евра, тоа е најголемото

ЕКОЛОШКАТА ТАКСА НА БЕНЗИНИТЕ И ДИЗЕЛОТ ЌЕ УДРИ ПО СТАНДАРДОТ - Владата со зголемена давачка од 3,5 денари

ЕКОЛОШКАТА ТАКСА НА БЕНЗИНИТЕ И ДИЗЕЛОТ ЌЕ УДРИ ПО СТАНДАРДОТ - Владата со зголемена давачка од 3,5 денари

Зголемувањето на еколошката такса за горивата нема драстично да ја намали потрошувачката, но зголемените цени негативно ќе влијаат на стандардот на граѓаните. Експертите посочуваат дека ова зголемување во момент кога расте цената на суровата нафта на светските берзи, а граѓаните и стопанството се уште чувствуваат последици од економската криза предизвикана