притисни ентер »

Ангелите на “Викторија Сикрет” заминуваат во минатото: Тие повеќе не се „културолошки релевантни“, а еве кои се новите лица
Ангелите на “Викторија Сикрет” заминуваат во минатото: Тие повеќе не се „културолошки релевантни“, а еве кои се новите лица

Ангелите на “Викторија Сикрет” заминуваат во минатото: Тие повеќе не се „културолошки релевантни“, а еве кои се новите лица

Victoria’s Secret ги претстави своите нови портпаролки, меѓу кои се индиската актерка Пријанка Чопра Џонас и американската фудбалерка Меган Рапиное, која исто така е заговарач за правата на ЛГБТ-заедницата. Пријанка (38) Меган (35), се придружуваат на списокот со други „водечки икони“ кои се регрутирани да ја обликуваат иднината на брендот согласно

Ангелите на “Викторија Сикрет” заминуваат во минатото: Тие повеќе не се „културолошки релевантни“, а еве кои се новите лица

Ангелите на “Викторија Сикрет” заминуваат во минатото: Тие повеќе не се „културолошки релевантни“, а еве кои се новите лица

Victoria’s Secret ги претстави своите нови портпаролки, меѓу кои се индиската актерка Пријанка Чопра Џонас и американската фудбалерка Меган Рапиное, која исто така е заговарач за правата на ЛГБТ-заедницата. Пријанка (38) Меган (35), се придружуваат на списокот со други „водечки икони“ кои се регрутирани да ја обликуваат иднината на брендот согласно

„Викторија Сикрет“ прави „ремонт“: Ги отфрли секси ангелите и става активистки за новите кампањи

„Викторија Сикрет“ прави „ремонт“: Ги отфрли секси ангелите и става активистки за новите кампањи

Сите со неверување ја прифатија веста дека брендот „Викторија Сикрет“ решил да прави големи промени што се однесува во маркетинг кампањите и промоција на новите колекции. Тие одлучиле препознатливите неодоливи ангели и топ модели да ги заменат со про-фудбалерката и активистка за родова еднаквност.

„Ангелите на Викторија Сикрет заминуваат во минатото“: Тие повеќе не се „културолошки релевантни“

„Ангелите на Викторија Сикрет заминуваат во минатото“: Тие повеќе не се „културолошки релевантни“

Брендот за долна облека „Викторија Сикрет“ откри дека ќе соработува со група инспиративни жени, вклучително и активисти и претприемачи. Имено, од компанијата ги открија нивните нови заштитни лица, меѓу кои се поранешната мисица Пријанка Чопра и фудбалерката Меган Рапино. View this post on Instagram A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Американската фудбалска ѕвезда Меган Рапино е новото лице на „Викторијас Сикрет“

Американската фудбалска ѕвезда Меган Рапино е новото лице на „Викторијас Сикрет“

Брендот за долна облека, „Викторија’с сикрет“ вчера најави нов правец во рекламирањето, со нови лица како „ангели на Виктoрија“. Една од нив е ѕвездата на американскиот национален фудбалски тим, Меган Рапино. Мартин Вотерс е новиот одговорен шеф за меѓународниот пазар на „Викторија’с сикрет“, кој беше назначен за главен извршен директор во февруари

„Викторија’с сикрет“ најави нова маркетинг-стратегија

„Викторија’с сикрет“ најави нова маркетинг-стратегија

Брендот за долна облека, „Викторија’с сикрет“ вчера најави нов правец во рекламирањето, со нови лица како „ангели на Виктрија“. Една од нив е ѕвездата на американскиот национален фудбалски тим, Меган Рапино. Мартин Вотерс е новиот одговорен шеф за меѓународниот пазар на „Викторија’с сикрет“, кој беше назначен за главен извршен директор во февруари

Ангелите на Victoria’s Secret заминуваат во историјата

Ангелите на Victoria’s Secret заминуваат во историјата

Со ребрендирање и целосна промена на деловната стратегија на модниот бренд на Victoria’s Secret, ќе се укинат славните „Ангели“ и ќе бидат заменети со „амбасадори“ кои нема да бидат бирани само врз основа на изгледот. Со децении Victoria’s Secret ги збираше на едно место најубавите модели, жени кои беа заштитни лица на брендот и учествуваа на годишното

Од Пријанка Чопра до Меган Рапино: „Викторијас сикрет“ ги замени ангелите со успешни жени

Од Пријанка Чопра до Меган Рапино: „Викторијас сикрет“ ги замени ангелите со успешни жени

САД- Брендот за долна облека, „Викторијас сикрет“ вчера најави нов правец во рекламирањето, со нови лица како „ангели на Викторија“. Една од нив е ѕвездата на американскиот национален фудбалски тим, Меган Рапино. Мартин Вотерс е новиот одговорен шеф за меѓународниот пазар на „Викторија’с сикрет“, кој беше назначен за главен извршен директор во февруари

„Викторија’с сикрет“ најави нова маркетинг-стратегија

„Викторија’с сикрет“ најави нова маркетинг-стратегија

Брендот за долна облека, „Викторија’с сикрет“ вчера најави нов правец во рекламирањето, со нови лица како „ангели на Виктрија“. Една од нив е ѕвездата на американскиот национален фудбалски тим, Меган Рапино. Мартин Вотерс е новиот одговорен шеф за меѓународниот пазар на „Викторија’с сикрет“, кој беше назначен за главен извршен директор во февруари

Ангелите паднаа! „Викторијас сикрет“ своите супермодели во долна облека ги заменува со трансродови и плус-сајз манекенки

Ангелите паднаа! „Викторијас сикрет“ своите супермодели во долна облека ги заменува со трансродови и плус-сајз манекенки

Victoria’s Secret ги претстави своите нови портпаролки, меѓу кои се индиската актерка Пријанка Чопра Џонас и американската фудбалерка Меган Рапиное, која исто така е заговарач за правата на ЛГБТ-заедницата. Пријанка (38) Меган (35), се придружуваат на списокот со други „водечки икони“ кои се регрутирани да ја обликуваат иднината на брендот согласно