притисни ентер »

Одговорноста е слобода
Одговорноста е слобода

Одговорноста е слобода

Една мудра мисла вели: „Mораме да сфатиме дека сѐ додека не ги правиме правилните работи, правилните работи нема да се случат“. Поминавме недела на голема тага. Огромна несреќа. Во таа насока, изразувам најдлабоко сочувство за настраданите во Тетово. Практично, за нивните души го посветувам писанието, кое, ако се чита, лесно ќе се констатира дека не