притисни ентер »

Ковид-19 коси немилосрдно во светот: Во една земја бројките се веќе застрашувачки
Ковид-19 коси немилосрдно во светот: Во една земја бројките се веќе застрашувачки

Ковид-19 коси немилосрдно во светот: Во една земја бројките се веќе застрашувачки

Индија е на второ место во светот по бројот на заразени по САД Индија го надмина прагот од 5 милиони заразени со коранвирус, соопшти Министерството за здравство, а пренесоа светските агенции. Втората најнаселена земја во светот регистрираше еден милион нови случаи за само 11 дена. Така, Индија е на второ место во светот со 5,02 милиони заразени по

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Индија надмина над пет милиони луѓе, соопшти денеска индиското Министерство за здравство. Втората најбројна нација во светот регистрира еден милион новозаболени за само 11 дена. Индија, со 5,02 заболени е втора земја во светот по бројот на заразени лица, по САД каде се пријавени 6,59 позитивни лица на новиот

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Индија надмина над пет милиони луѓе, соопшти денеска индиското Министерство за здравство. Втората најбројна нација во светот регистрира еден милион новозаболени за само 11 дена. Индија, со 5,02 заболени е втора земја во светот по бројот на заразени лица, по САД каде се пријавени 6,59 позитивни лица на новиот

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Индија надмина над пет милиони луѓе, соопшти денеска индиското Министерство за здравство. Втората најбројна нација во светот регистрира еден милион новозаболени за само 11 дена. Индија, со 5,02 заболени е втора земја во светот по бројот на заразени лица, по САД каде се пријавени 6,59 позитивни лица на новиот

Бројот на заразени со коронавирус во Индија надмина пет милиони

Бројот на заразени со коронавирус во Индија надмина пет милиони

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Индија надмина пет милиони луѓе, соопшти денеска индиското Министерство за здравство. Втората најбројна нација во светот регистрира еден милион новозаболени за само 11 дена. Индија, со 5,02 заболени е втора земја во светот по бројот на заразени лица, по САД каде се пријавени 6,59 позитивни лица на новиот

Во Индија, над пет милиони заразени, во Чешка најмногу случаи на ковид-19 за еден ден

Во Индија, над пет милиони заразени, во Чешка најмногу случаи на ковид-19 за еден ден

Бројот на лица заразени со коронавирусот во Индија надмина пет милиони, објави денеска индиското Министерство за здравство. Втората најнаселена земја на планетата забележала милион нови инфекции за само единаесет дена. Индија е втора по бројот на инфицирани, по САД со над 6 ипол милиони. Нов дневен рекорд на новозаразени со Ковид-19 во светот Во меѓувреме

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Индија надмина над пет милиони луѓе, соопшти денеска индиското Министерство за здравство. Втората најбројна нација во светот регистрира еден милион новозаболени за само 11 дена. Индија, со 5,02 заболени е втора земја во светот по бројот на заразени лица, по САД каде се пријавени 6,59 позитивни лица на новиот

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Во Индија над пет милиони заразени со Ковид-19

Бројот на заразени со новиот коронавирус во Индија надмина над пет милиони луѓе, соопшти денеска индиското Министерство за здравство. Втората најбројна нација во светот регистрира еден милион новозаболени за само 11 дена. Индија, со 5,02 заболени е втора земја во светот по бројот на заразени лица, по САД каде се пријавени 6,59 позитивни лица на новиот