притисни ентер »

Паровите се караат најмалку два пати за време на годишниот одмор
Паровите се караат најмалку два пати за време на годишниот одмор

Паровите се караат најмалку два пати за време на годишниот одмор

Паровите се караат најмалку два пати за време на годишниот одмор Поголем дел од мажите и жените кои се во врска признаваат дека се караат најмалку два пати во текот на двонеделниот одмор во текот на летото. Летувањето е време за одмор и релаксација, но и покрај тоа тензиите меѓу партнерите не исчезнуваат. Интересно е дека јаболкото на раздорот за време

Паровите се караат најмалку два пати за време на годишниот одмор

Паровите се караат најмалку два пати за време на годишниот одмор

Поголем дел од мажите и жените кои се во врска признаваат дека се караат најмалку два пати во текот на двонеделниот одмор во текот на летото. Летувањето е време за одмор и релаксација, но и покрај тоа тензиите меѓу партнерите не исчезнуваат. Интересно е дека јаболкото на раздорот за време на одморот најчесто е костумот за капење. Според новото истражување,