притисни ентер »

Овие делови од Скопје денеска без струја
Овие делови од Скопје денеска без струја

Овие делови од Скопје денеска без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (петок) без електрична енергија ќе останат: -Во периодот од 11.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр. 32, 34, 36, како и потрошувачите од ул. Козле 2 (Карпош) - Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од с.Мирковци (Чучер Сандево) -Во периодот од 09.00 до 13.00 часот дел од ул

Делови од Чучер Сандево, Карпош и Шуто Оризари

Делови од Чучер Сандево, Карпош и Шуто Оризари

Делови од Чучер Сандево, Карпош и Шуто Оризари Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.05.2023 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат: – Во периодот од 11.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр. 32, 34, 36, како и потрошувачите од ул. Козле 2 (Карпош) – Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од с.Мирковци (Чучер

Делови од Карпош, Чучер Сандево и Шутка утре без струја

Делови од Карпош, Чучер Сандево и Шутка утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека утре (петок) без електрична енергија ќе останат: -Во периодот од 11.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр. 32, 34, 36, како и потрошувачите од ул. Козле 2 (Карпош) - Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од с.Мирковци (Чучер Сандево) -Во периодот од 09.00 до 13.00 часот дел од ул. Индира

Делови од Чучер Сандево, Карпош и Шуто Оризари без струја

Делови од Чучер Сандево, Карпош и Шуто Оризари без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.05.2023 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат: – Во периодот од 11.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр. 32, 34, 36, како и потрошувачите од ул. Козле 2 (Карпош) – Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од с.Мирковци (Чучер Сандево) – Во периодот од 09.00 до 13.00 часот