притисни ентер »

Георгиевски на средби со жителите: Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година
Георгиевски на средби со жителите: Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година

Георгиевски на средби со жителите: Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година

Градоначалникот на Општина Илинден, Александар Георгиевски, деновиве врши обиколки на населените места, каде што остварува средби со жителите со кои разговара за нивните секојдневни потреби и проблеми. Целта е да се слушнат нивните предлози и да се вметнат во буџетот за следната 2023 година. -Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година, го слушаме

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година: За таа цел градоначалникот Георгиевски секојдневно разговара со жителите

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година: За таа цел градоначалникот Георгиевски секојдневно разговара со жителите

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година: За таа цел градоначалникот Георгиевски секојдневно разговара со жителите Општина Илинден е во процес на изработка на новиот Буџет за 2023 година, за таа цел, градоначалникот Александар Георгиевски секојдневно врши обиколка на населените места каде разговара со жителите на кои им достави анкетен прашалник

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година, го слушаме гласот на граѓаните, работиме според нивните потреби

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година, го слушаме гласот на граѓаните, работиме според нивните потреби

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година, го слушаме гласот на граѓаните, работиме според нивните потреби Општина Илинден е во процес на изработка на новиот Буџет за 2023 година, за таа цел, градоначалникот Александар Георгиевски секојдневно врши обиколка на населените места каде разговара со жителите на кои им достави анкетен прашалник преку

Граѓаните учествуваат во креирањето на буџетот на Општина Илинден за 2023 година

Граѓаните учествуваат во креирањето на буџетот на Општина Илинден за 2023 година

Жителите со свои предлози, потреби и изнесување на проблеми, со тоа што ќе пополнат анкетен прашални можат да учествуваат во креирањето на буџетот на Општина Илинден за 2023 година кој е во подготовка. Како што информираат од Општина Илинден,  за таа цел градоначалникот Александар Георгиевски секојдневно врши обиколка на населените места каде разговара

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година, граѓаните можат да достават предлози

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година, граѓаните можат да достават предлози

Општина Илинден е во процес на изработка на новиот Буџет за 2023 година. Градоначалникот Александар Георгиевски поради тоа секојдневно врши обиколка на населените места каде разговара со жителите на кои им достави анкетен прашалник преку кој можат да ги посочат своите предлози, потреби и проблеми со кои се соочуваат во секојдневието.

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година: Го слушаме гласот на граѓаните, работиме според нивните потреби

Општина Илинден го креира буџетот за 2023 година: Го слушаме гласот на граѓаните, работиме според нивните потреби

Одговорно, транспaрентно и во служба на граѓаните. Општина Илинден е во процес на изработка на новиот Буџет за 2023 година, за таа цел, градоначалникот Александар Георгиевски секојдневно врши обиколка на населените места каде разговара со жителите на кои им достави анкетен прашалник преку кој можат да ги посочат своите предлози, потреби и проблеми

Граѓаните на Бутел во петок ќе даваат предлози за креирање на буџетот на Општината за 2023 година

Граѓаните на Бутел во петок ќе даваат предлози за креирање на буџетот на Општината за 2023 година

Во петок, на 25.11.2022, во 18 часот, во големата сала на Општина Бутел, граѓаните заедно со градоначалникот ќе го креираат буџетот на Општината за 2023 година. Градоначалникот Дарко Костовски, ги повика граѓаните во што поголем број да се приклучат и да ги дадат своите предлози. -Вашите предлози, вашите идеи, решенија, сугестии за подобра, модерна

Општина Дебар ги повика граѓаните да учествуваат во креирањето на буџетот за 2023 година

Општина Дебар ги повика граѓаните да учествуваат во креирањето на буџетот за 2023 година

Општина Дебар ги повика сите правни и физички лица да учествуваат во процесот на изработка на Нацрт-буџетот за 2023 година. За да учествуваат во процесот на креирање на општинскиот буџет за следната година и да се лоцираат средствата согласно нивните потреби, објавен е формулар кој на жителите им овозможува да достават предлози од приоритетно значење

Општина Дебар ги повика граѓаните да учествуваат во креирањето на буџетот за 2023 година

Општина Дебар ги повика граѓаните да учествуваат во креирањето на буџетот за 2023 година

Општина Дебар ги повика  сите правни и физички лица  да учествуваат во процесот на изработка на Нацрт-буџетот за 2023 година. Дебар, 22 ноември 2022 (МИА) – Општина Дебар ги повика сите правни и физички лица да учествуваат во процесот на изработка на Нацрт-буџетот за 2023 година. За да учествуваат во процесот на креирање на општинскиот буџет за следната