притисни ентер »

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авторели
Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авторели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авторели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авторели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авторели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската

70 САУДИЈКИ ВОЗАТ НА ЖЕНСКО РЕЛИ Кралството дозволи женска автотрка

70 САУДИЈКИ ВОЗАТ НА ЖЕНСКО РЕЛИ Кралството дозволи женска автотрка

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско авто-рели

Во Саудиска Арабија се одржа првото женско автомобилско рели. „Дојче веле“ по тој повод ги претставува Сажа и Елхам – две од тркачките со автомобил. Двете пријателки како тим се подготвуваа за релито со италијанската инструкторка Јоли. Рано утрото, пред 6 часот, вчера Сонцето изгреа над градот Хаил, во северниот дел на земјата. Тука се одржа женската