притисни ентер »

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“
СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

Сиљановска лаже, не е точно дека била закажана дебата на Телма телевизија, реагира владејачкиот СДСМ преку соопштение, откако кандидатката за претседател Гордана Сиљановска-Давкова, напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на ТВ дуелот кој требал да биде оддржан вечерва. „Сиљановска повторно лаже и се служи

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Кандидатката за претседател, Гордана Сиљановска-Давкова на нејзиниот профил на „Твитер“ напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на дебатата на „Телма“. „Навистина жалам што Стево ја откажа дебатата планирана за денес на „Телма“. А можеше да научи нешто за ЕУ“, напиша Сиљановска на „Твитер“.

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

Сиљановска лаже, не е точно дека била закажана дебата на Телма телевизија, реагира владејачкиот СДСМ преку соопштение, откако кандидатката за претседател Гордана Сиљановска-Давкова, напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на ТВ дуелот кој требал да биде оддржан вечерва. „Сиљановска повторно лаже и се служи

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

Сиљановска лаже, не е точно дека била закажана дебата на Телма телевизија, реагира владејачкиот СДСМ преку соопштение, откако кандидатката за претседател Гордана Сиљановска-Давкова, напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на ТВ дуелот кој требал да биде оддржан вечерва. „Сиљановска повторно лаже и се служи

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Кандидатката за претседател, Гордана Сиљановска-Давкова на нејзиниот профил на „Твитер“ напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на дебатата на „Телма“. „Навистина жалам што Стево ја откажа дебатата планирана за денес на „Телма“. А можеше да научи нешто за ЕУ“, напиша Сиљановска на „Твитер“. Навистина жалам

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Кандидатката за претседател, Гордана Сиљановска-Давкова на нејзиниот профил на „Твитер“ напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на дебатата на „Телма“. „Навистина жалам што Стево ја откажа дебатата планирана за денес на „Телма“. А можеше да научи нешто за ЕУ“, напиша Сиљановска на „Твитер“. Навистина жалам

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

СДСМ: Не е точно дека била закажана дебата на „Телма“

Сиљановска лаже, не е точно дека била закажана дебата на Телма телевизија, реагира владејачкиот СДСМ преку соопштение, откако кандидатката за претседател Гордана Сиљановска-Давкова, напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на ТВ дуелот кој требал да биде оддржан вечерва. „Сиљановска повторно лаже и се служи

Стево Пендаровски на Твитер: Професорке, повторно се служите со невистини

Стево Пендаровски на Твитер: Професорке, повторно се служите со невистини

-Професорке, повторно се служите со невистини. Но сега барам од @televizijatelma да ве демантира. Дебата не била закажана. Ваквите невистини нема да ве искупат за вашето реално бегање од најавената дебата на Жешко столче, и порача Стево Пендаровски на Гордана Силјановска од ВМРО ДПМНЕ. Професорке, повторно се служите со невистини. Но сега барам од

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Сиљановска: Жалам што Стево ја откажа дебатата на „Телма“, можеше да научи нешто за ЕУ

Кандидатката за претседател, Гордана Сиљановска-Давкова на нејзиниот профил на „Твитер“ напиша дека жали што нејзиниот противкандидат, Стево Пендаровски го откажал учеството на дебатата на „Телма“. „Навистина жалам што Стево ја откажа дебатата планирана за денес на „Телма“. А можеше да научи нешто за ЕУ“, напиша Сиљановска на „Твитер“. Навистина жалам

Сиљановска за дуелот на Телма: Пендаровски кажа па заборави, сега очекувам да негира

Сиљановска за дуелот на Телма: Пендаровски кажа па заборави, сега очекувам да негира

Кандидатката за претседател Гордана Сиљановска-Давкова на нејзиниот профил на „Твитер“ одговори на СДСМ и на Стево Пендаровски, кои ја обвинија дека лаже откако претходно твитна дека жали што нејзиниот противкандидат Стево Пендаровски го откажал учеството на дебатата на „Телма“. „Навистина жалам што Стево ја откажа дебатата планирана за денес на ‘Телма’