притисни ентер »

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија
Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Здружението „Сите сити“ во Црвен Крст е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани преку собирање на 10

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Здружението „Сите сити“ во Црвен Крст е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани преку собирање на 10

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Здружението „Сите сити“ во Црвен Крст е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани преку собирање на 10

Недела на солидарност на Црвениот крст

Недела на солидарност на Црвениот крст

Под мотото: „Вашиот прилог – значајна помош“ почна традиционалната „Недела на солидарност“ која годинава се одбележува од 15-ти до 21-ви април во организација на Црвениот Крст. Оттаму велат дека сиромаштијата во земјава расте и дека 22,2 процент од вкупното население е сиромашно.

Утре ќе се случува донаторска акција на храна „Нахрани 10.000“

Утре ќе се случува донаторска акција на храна „Нахрани 10.000“

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Здружението „Сите сити“ во Црвен Крст на Република Македонија е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града во Македонија

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града во Македонија

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на здружението „Сите сити“ во Црвениот крст, е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани преку собирање 10

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ по повод „Неделата на солидарноста“

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ по повод „Неделата на солидарноста“

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Здружението „Сите сити“ во Црвен Крст на Република Македонија е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Донаторска акција „Нахрани 10.000“ во 10 града низ Македонија

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Здружението „Сите сити“ во Црвен Крст е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани преку собирање на 10

Донаторска акција „Нахрани 10.000“

Донаторска акција „Нахрани 10.000“

Националната хуманитарната акција „Нахрани 10.000“ за собирање храна, која е во организација на Здружението „Сите сити“ во Црвен Крст на Република Македонија е национална акција за донирање храна на одбрани локации и нејзино дистрибуирање до социјално загрозените граѓани. Целта е на граѓаните да им се даде можност да донираат храна до нашите сограѓани

Акција за донирање храна „Нахрани 10.000“ во рамки на „Недела на солидарноста“

Акција за донирање храна „Нахрани 10.000“ во рамки на „Недела на солидарноста“

Сите хумани граѓани и компании може да донираат храна во рамки на акцијата „Нахрани 10.000“, што ќе се одржи утре во рамки на „Неделата на солидарност“ на Црвениот крст од 10 до 18 часот на 29 локации во Скопје, Битола, Куманово, Прилеп, Струмица, Радовиш, Кочани, Виница, Гостивар и Гевгелија. Целта е да се поттикнат граѓаните да донираат храна и да