притисни ентер »

Со звуците на “Scotland the brave”, прв излегува Заев
Со звуците на “Scotland the brave”, прв излегува Заев

Со звуците на “Scotland the brave”, прв излегува Заев

Свечена церемонија на отворањето на Самитот на НАТО во Лондон. Лидерите на земјите членки на НАТО излегуваат на бината предводени од шкотскиот гајдаџија. Прв од лидерите со звуците на "Scotland the brave" излегува премиер Зоран Заев, а последен е Генералниот секретар на Алијансата Јенс Столтенберг Свечена церемонија на отворањето на Самитот на НАТО